Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Hitsaaja

Caverion Industria Oy Ilmajoki

Caverion tuottaa kiinteistöjen, teollisuuden prosessien ja infrastruktuurin älykkäitä teknisiä ratkaisuja ja palveluita. Turvaamme teollisuuslaitosten toiminnan jatkuvuuden ja tehokkuuden. Kiinteistöjen käyttäjille luomme turvallisia ja terveellisiä olosuhteita samalla energiaa säästäen ja hiilidioksidipäästöjä vähentäen. Olemme suomalainen pörssiyhtiö. Suomessa meillä työskentelee reilut 5 000 työcaveria ja maailmalla 11 000 työcaveria lisää yhteensä 11 eri maassa.

Haemme nyt Ilmajoen alueelle luokkahitsaus pätevyydet omaavaa putkihitsaajaa. Tiimimme jo odottaa sinua, hae mukaan!

Tarjoamme mahdollisuuden osaamisesi jatkuvaan kehittämiseen. Meille työcaverit ovat erittäin tärkeitä ja pidämme toisistamme huolta panostamalla työturvallisuuteen ja ensiluokkaisiin työkaluihin. Tarjoamme myös etuja työhyvinvointisi edistämiseksi. Käy tutustumassa myös mahdollisiin kollegoihisi: https://www.caverion.fi/tietoa-caverionista/toihin-caverionille/caverikirja.

Tässä työtehtävässä pääset tekemään monipuolisia kunnossapidon asennus- ja korjaustehtäviä. Työskentelykenttä on vaihteleva ja tukenasi onkin osaava ja rento asennustiimi sekä yhteisöllinen ja arvostava ilmapiiri.

Tehtävässä menestyäksesi sinulla on tehtävään soveltuva tekninen koulutus. Omaat jo kokemusta putkihitsauksista sekä asennustöistä ja sinulta löytyy putkiluokat sekä mustalle- että kirkkaalle putkelle. Eduksi katsomme kokemuksen kunnossapidon korjaus- ja hitsaus töistä, sekä uusien putkilinjojen hitsaus/asennustöistä.

Odotamme sinulta oma-aloitteista ja itsenäistä otetta työntekoon. Arvostamme motivoitunutta asennetta työntekoa kohtaan sekä kykyä hallita erilaiset asiakaspalvelutilanteet.

Hae tehtävää 31.7.2020 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen oheisen linkin kautta.

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionin kunnossapitopäällikkö Sami Aalto p. 050 387 6389 tai sähköpostitse sami.aalto@caverion.com. Eezy Henkilöstöpalvelut toimii Caverionin rekrytointikumppanina ja lisätietoja hakuprosessiin liittyen antaa HR-konsultti Lilli Toukola, p. 050 560 8665 tai sähköpostitse palvelukeskus.caverion@vmp.fi.
WWW-osoitehttp://www.caverion.fi
YhteystiedotCaverionin kunnossapitopäällikkö Sami Aalto p. 050 387 6389, email sami.aalto@caverion.com.
Työpaikan osoite61330 KOSKENKORVA
PalkkausSopimuksen mukaan
Työ alkaaSopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy31.07.2020 klo 23:59
Hakulomakkeen WWW-osoitehttp://rekry.oikotie.fi/recruitment/application/m/48000/locale/fi_FI
Ilmoitus jätetty02.07.2020
Ilmoitusnumero10390248
Työnantajan viite48000

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

41 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin