Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Kesätyöpaikkoja teollisuuden kunnossapitoon

Caverion Rauma

Yritys: Caverion Teollisuuden ratkaisut/ Oy Botnia Mill Service Ab
Yksikkö Botnia Mill Service
Paikkakunta Rauma
Tehtävän kuvaus Haemme kesätyöntekijöitä kesälle 2018 automaatio- ja konekunnossapidon mielenkiintoisiin tehtäviin. Opiskelet ammattikoulussa tai ammattikorkeakoulussa kunnossapitoon soveltuvaa alaa (esim. konetekniikka, sähkö-automaatio) tai olet vastavalmistunut.

Kunnossapitotehtävien lisäksi haemme:
- sähkö- ja automaatiosuunnitteluun kesäharjoittelijaa, joka opiskelee alaa ammattikorkeakoulussa tai yliopistossa
- varastotehtäviin kesäharjoittelijaa, jolla on esim. logistiikka-alan koulutus tai työkokemusta
- toimistoassistentin tehtävään kesäharjoittelijaa, jolla on esim. soveltuva koulutustausta tai aiempaa kokemusta toimistotyöstä
Odotamme Kunnossapito- ja varastotehtävissä odotamme sinulta kiinnostusta koneisiin ja laitteisiin sekä niiden toimintaan. Sinulla pysyvät työkalut kädessä etkä pelkää likaisia tai raskaitakaan hommia. Toisaalta hallitset myös tietotekniikan ja opit mielelläsi järjestelmiemme, kuten SAP:n, käyttöä. Työ on päivätyötä, mutta kokemuksen karttuessa myös iltaisin ja viikonloppuisin voi olla töitä. Olet hyvin ihmisten kanssa toimeentuleva ja teet mielelläsi työtä porukassa. Teemme työtä asiakkaan prosessin käynnin varmistamiseksi, joten olethan luonteeltasi myös asiakaspalveluhenkinen.

Sähkö- ja automaatiosuunnittelun tehtävässä odotamme soveltuvia insinöörin tai diplomi-insinöörin opintoja. Sinulla on hyvät tiimityöskentelytaidot ja aktiivinen ote työhön. Prosessiteollisuuden kunnossapidon tuntemus sekä aiempi suunnittelukokemus luetaan eduksi.

Toimistoassistentin tehtävässä odotamme huolellisuutta ja oma-aloitteisuutta. Käytät sujuvasti tietokoneen perusohjelmistoja ja tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa.
Tarjoamme Kerro hakemuksessasi opinnoistasi, sekä mahdollisesta aiemmasta työ- tai työharjoittelukokemuksestasi. Kaikissa tehtävissä edellytämme 18 vuoden ikää työturvallisuussyistä.
Lisätiedot Emme valitettavasti pysty vastaamaan puhelintiedusteluihin, joten täytäthän hakemuksen huolella (myös yhteystiedot).
Hakeminen Hae 18.3.2018 mennessä osoitteessa www.caverion.fi/tyopaikat. Voimme soittaa ja pyytää haastatteluun jo ennen varsinaisen hakuajan päättymistä. Ilmoitamme kaikille hakijoille kun valinnat on tehty, myös niille, jotka eivät tulleet valituksi.

Lähde: caverion.fi

29 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin