Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Putkiasentaja

Caverion Oyj Helsinki

Caverion suunnittelee, toteuttaa, huoltaa ja ylläpitää käyttäjäystävällisiä ja energiatehokkaita teknisiä ratkaisuja kiinteistöille, teollisuudelle ja infrastruktuurille. Palveluitamme käytetään toimistoissa, asunnoissa, teollisuuslaitoksissa ja julkisissa rakennuksissa sekä infrastruktuurissa. Tavoitteemme on varmistaa liiketoiminnan häiriöttömyys ja turvallisuus, terveelliset ja viihtyisät olosuhteet, kiinteistön optimaalinen toiminta ja kustannushallinta. Visiomme on olla yksi alan johtavista toimijoista Euroopassa ja tarjota kiinteistöille ja teollisuudelle edistyneitä ja kestäviä elinkaariratkaisuja. Vahvuuksiamme ovat teknologinen osaaminen ja laajat palvelut, jotka kattavat kaikki tekniset osa-alueet kiinteistöjen ja teollisuuslaitosten koko elinkaaren ajan. Vuoden 2016 liikevaihtomme oli noin 2,4 miljardia euroa. Caverionilla on noin 17 000 työntekijää 12 toimintamaassa Pohjois-, Keski- ja Itä-Euroopassa. Caverionin osake noteerataan Nasdaq Helsingissä. www.caverion.fi Twitter: @CaverionSuomi

Tutustu tarinaamme: www.caverion.fi/Csaga #Csaga

Hitsaustaitoinen putkiasentaja


Paikkakunta
Salo


Haemme hitsaustaitoista putkiasentajaa Salon alueelle.

Tehtävänä on toimia asiakkaidemme kiinteistöjen ja teollisuuslaitosten LV-järjestelmien huolto-, ylläpito-, korjaus- ja asennustöissä.

Tehtävä edellyttää putkiasentajan ammatillista koulutusta ja vähintään viiden vuoden työkokemusta kiinteistöjen LV-huoltotöistä, sekä hitsaustaitoa. Tehtävässä tarvitaan ajokorttia.

Luonteeltasi olet asiakaspalveluhenkinen ja joustava. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot, sekä ongelmanratkaisu- ja päättelykykyä. Toimit omatoimisesti ja itsenäisesti asiakaskohteissamme ja vastaat oman erikoisalasi tehtäväkokonaisuudesta. Haluat sitoutua työhön pidemmäksi aikaa ja olla mukana kehittämässä palveluitamme osana ammattitaitoista tiimiä.

Tarjoamme monipuolisen ja haastavan tehtäväkentän osana kansainvälistä Caverionia, sekä mahdollisuuden jatkuvaan koulutukseen ja kehittymiseen. Käytössäsi on lisäksi Caverionin monipuoliset henkilöstöedut.
WWW-osoitehttp://www.caverion.fi
YhteystiedotLisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta Ismo Haapala p. 050 390 1057. Caverionin rekrytointiprosessiin liittyvissä kysymyksissä lisätietoa antaa palvelukeskus.caverion@vmp.fi tai puhelimitse HR- asiantuntija Tiina Sandell p. 040 307 5053.
Työpaikan osoitePanuntie 11, 00620 HELSINKI
Palkkauspalkkapyynti
Työ alkaaheti
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy15.12.2017
Jätä hakemusHae tehtävää 15.12.2017 mennessä jättämällä hakemuksesi palkkatoiveineen kotisivujemme www.caverion.fi/tyopaikat kautta.
Ilmoitus jätetty22.11.2017
Ilmoitusnumero9410110

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

22 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin