Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Oikotie yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Automaatioasentaja

Caverion Suomi Oy Oulu

Caverion tuottaa kiinteistöjen, teollisuuden prosessien ja infrastruktuurin älykkäitä teknisiä ratkaisuja ja palveluita. Turvaamme teollisuuslaitosten toiminnan jatkuvuuden ja tehokkuuden. Kiinteistöjen käyttäjille luomme turvallisia ja terveellisiä olosuhteita samalla energiaa säästäen ja hiilidioksidipäästöjä vähentäen. Olemme suomalainen pörssiyhtiö. Suomessa meillä työskentelee reilut 5 000 työcaveria ja maailmalla 11 000 työcaveria lisää yhteensä 11 eri maassa.

Automaatiotekniikan osaaja! Etsitkö luotettavaa työnantajaa, joka pitää huolta työntekijöistään, panostaa koulutukseen ja mahdollistaa urakehityksesi? Haluatko olla rakentamassa vahvaa yrityskulttuuria, jossa ihmiset viihtyvät ja jaksavat työssään?

Meillä pääset työskentelemään mielenkiintoisten ja sopivasti haastavien tehtävien parissa, yhdessä innovatiivisen ja ammattitaitoisen tiimin kanssa. Caverionilla voit olla ylpeä yhteisestä työstä, jolla varmistetaan suorituskyky ja ihmisten hyvinvointi älykkäästi ja vastuullisesti - myös poikkeustilanteissa. Meidät tunnetaan myös vastuullisena työnantajana. Pidämme toisistamme huolta panostamalla työturvallisuuteen sekä työhyvinvointiin, ja siitä näyttönä onkin alan pisimmät työsuhteet. Tarjoamme erinomaisten työvälineiden lisäksi hyvät henkilöstöedut, kuten liikunta- ja lounasedun, sekä oman työterveyspalvelun. Meillä Caverionilla sinulla on mahdollisuus työskennellä huippu tiimissä mielenkiintoisten asiakkuuksien parissa! Tutustu projekteihimme: https://www.caverion.fi/referenssit.

Työpäiväsi koostuvat Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun alueella tapahtuvista rakennus-automaatiojärjestelmien asennus-, kytkentä-, käyttöönotto- ja viankorjaustehtävistä. Kohteet vaihtelevat aina liikehuoneistoista, julkisiin rakennuksiin sekä teollisuuden kiinteistöihin. Työtehtävät määrittyvät osaamisesi mukaan ja sinulla on myös mahdollisuus edetä automaatioasiantuntijan tehtäviin, jossa työskentelet automaatio-ohjelmoinnin ja projektinhoidon parissa.

Tehtävässä menestyäksesi sinulta löytyy soveltuva tekninen koulutus sekä yleisempien rakennus-automaatiojärjestelmien tuntemusta ja talotekniikan prosessien osaamista. Omaat valmiudet nykypäivän tietoteknisten järjestelmien käyttämiseen ja hallitset englanninkielen hyvin. Sinulla on oma-aloitteinen ja asiakaslähtöinen ote työn tekoon, etkä pelkää vauhtia ja muuttuvia tilanteita. Tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja kykenet työskentelemään niin itsenäisesti kuin myös tiimissäkin. Tehtävään valitulla henkilöllä tulee olla valmius oman auton käyttöön.

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta huoltopäällikkö Aleksi Holappa, p. 050 560 0661 tai sähköpostise aleksi.holappa@caverion.com.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää mahdollisimman pian tai viimeistään 31.1.2021 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si oheisen linkin kautta. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä.
WWW-osoitehttps://www.caverion.fi
YhteystiedotAleksi Holappa, p. 050 560 0661 ja aleksi.holappa@caverion.com.
Työpaikan osoite90530 OULU
PalkkausSopimuksen mukaan
Työ alkaaHeti / sopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy31.01.2021 klo 23:59
Hakulomakkeen WWW-osoitehttp://rekry.oikotie.fi/recruitment/application/m/50977/locale/fi_FI
Ilmoitus jätetty14.01.2021
Ilmoitusnumero10579303
Työnantajan viite50977

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

10 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin