Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Kylmälaiteasentaja

Caverion Suomi Oy Rauma

Caverion tuottaa kiinteistöjen, teollisuuden prosessien ja infrastruktuurin älykkäitä teknisiä ratkaisuja ja palveluita. Turvaamme teollisuuslaitosten toiminnan jatkuvuuden ja tehokkuuden. Kiinteistöjen käyttäjille luomme turvallisia ja terveellisiä olosuhteita samalla energiaa säästäen ja hiilidioksidipäästöjä vähentäen. Olemme suomalainen pörssiyhtiö. Suomessa meillä työskentelee reilut 5 000 työcaveria ja maailmalla 11 000 työcaveria lisää yhteensä 11 eri maassa.

Oletko kylmäalan ammattilainen? Etsimme Raumalle hyvällä asenteella varustettua kylmälaiteasentajaa. Tiimimme odottaa sinua, hae mukaan!

Meille työcaverit ovat erittäin tärkeitä ja pidämme toisistamme huolta panostamalla työturvallisuuteen ja ensiluokkaisiin työkaluihin. Työnantajana Caverion on vastuullinen, josta näyttönä voitto Vastuullinen kesäduuni-kampanjassa. Työntekijänämme nautit monipuolisista henkilöstöeduistamme, kuten mm. kilpailukykyisestä palkasta, liikuntaedusta sekä tulospalkkiosta. Tarjoamme sinulle myös mahdollisuuden osaamisesi jatkuvaan kehittämiseen Käy tutustumassa myös mahdollisiin kollegoihisi: https://www.caverion.fi/tietoa-caverionista/toihin-caverionille/caverikirja

Monipuoliset työtehtäväsi pitävät sisällään kylmälaitteiden asennus-, huolto ja korjaustöitä. Työkohteitasi ovat vaihtelevasti mm. kaupankylmä, ilmastointi- ja prosessijäähdytys, ammattikeittiöt, varastokylmä, teollisuuslaitokset, jäähallit, kauppakeskukset, jakelukeskukset sekä monipuolisesti erilaisten kylmätilaratkaisujen huoltokohteet. Tässä työtehtävässä pääset toimimaan itsenäisesti ja arvostammekin kykyä suunnitella ja organisoida omaa työtäsi.

Menestyäksesi tehtävässä omaat tehtävään soveltuvan koulutuksen (sähkö-, kylmäasentaja) sekä yli 3 kg:n (y3) kylmäaineluvat ja jo useamman vuoden kokemusta kylmäalan huolto- ja asennustöistä. Arvostamme rohkeutta ja hyvää tilannetajua vaihtuvissa asiakastilanteissa, sekä toivomme sinulta yrittäjähenkisyyttä, vastuuntuntoa ja oma-aloitteisuutta.

Lisätietoja tehtävästä antaa huoltopäällikkö Nikke Salonen, p. 050 436 7778

Tiimicaverisi odottavat jo sinua! Hae tehtävään viimeistään 31.7.2020 jättämällä hakemuksesi ja CV:si oheisen linkin kautta. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.
WWW-osoitehttps://www.caverion.fi
YhteystiedotLisätietoja tehtävästä antaa huoltopäällikkö Nikke Salonen, p. 050 436 7778
Työpaikan osoite26100 RAUMA
PalkkausTES
Työ alkaa10.8.2020
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy31.07.2020 klo 23:59
Hakulomakkeen WWW-osoitehttp://rekry.oikotie.fi/recruitment/application/m/47968/locale/fi_FI
Ilmoitus jätetty01.07.2020
Ilmoitusnumero10388830
Työnantajan viite47968

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

34 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin