Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Muu sosiaalialan erityisasiantuntija

Centria ammattikorkeakoulu Oy Kokkola

Haemme TKI-asiantuntijaa (yrittäjyys ja hyvinvointi)

Centria-ammattikorkeakoulu hakee TKI-asiantuntijaa määräaikaiseen työsuhteeseen 1.9.2019 - 31.8.2022.

RoboSote on EAKR-ohjelman rahoittama hanke, jonka tavoitteena on luoda Keski-Pohjanmaalle hyvinvointialojen teknologiakehityksen innovaatioverkosto sekä alan tuotteiden, palvelujen ja prosessien kehittämistä tukeva toimintamalli. Käynnissä oleva sosiaali- ja terveysalan valtakunnallinen uudistus, väestön ikääntyminen, työvoiman saatavuuden vaikeutuminen sekä työelämän monialaisten osaamisvaatimusten kasvu ovat luoneet tarpeen RoboSote-hankkeelle.

Hankkeen tulokset edistävät toiminta-alueen kasvuhakuista yritystoimintaa sekä luovat valmiuksia uusien ratkaisujen ja palvelumallien kaupalliseen hyödyntämiseen. Hankkeen tuloksilla uudistetaan myös sosiaali- ja terveysalan koulutusta vastaamaan muuttuneisiin työelämän tarpeisiin: opetukseen integroidaan teknologia-alan ja kaupallisen alan osaamista, avointa innovaatiotoimintaa ja kokeilukulttuuria. Robotiikkaa, tekoälyä ja automaatiotekniikkaa hyödynnetään tuotteiden ja palvelujen kehittämisessä.

TKI-asiantuntija toimii projektityöntekijänä RoboSote-hankkeessa hyvinvointiteknologian asiantuntijana ja kehittäjänä. TKI-asiantuntija osaa käyttää teknologisia ratkaisuja, joilla ylläpidetään ja parannetaan elämänlaatua, hyvinvointia tai terveyttä. Lisäksi TKI-asiantuntija osaa hyödyntää sosiaali- ja terveysalan henkilöstön käyttämiä toiminnanohjaus- ja arviointijärjestelmiä. TKI-asiantuntija osallistuu sovelluskehitykseen, pilotointien suunnitteluun ja simulaatiomallien rakentamiseen sekä arvioi saavutettavia hyötyjä. Projektityöntekijällä on kyky toimia tulkkina teknologia-alan ja sote-alan toimijoiden välillä.

Työtehtävän vaatimukset:
Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää hyviä vuorovaikutustaitoja, erinomaisia viestintä- ja neuvottelu- ja verkostoitumistaitoja, oma-aloitteisuutta, vastuullisuutta ja kykyä toimia sekä itsenäisesti että osana hanketyöryhmää. Edellytämme lisäksi hyvinvointiteknologia-alan tuntemusta sekä terveydenhuollon tai sosiaalialan vahvaa osaamista.

Arvostamme aiempaa työkokemusta hanketyöskentelystä tai hallinnollisista tehtävistä sekä verkosto-osaamista. Eduksi katsotaan terveyden- ja sosiaalihuollon apuvälineosaaminen sekä terveys- ja sosiaalialan teknologiaratkaisujen hankintaosaaminen. Hakijalla tulee olla soveltuva korkeakoulututkinto.

Työsuhteen ehdot:
Palkkaus Sivistystyöantajat ry:n yksityistä opetusalaa koskevan työehtosopimuksen mukaan. Tehtävä on kokopäiväinen. Pääasiallinen toimipiste sijaitsee Kokkolassa.

Hakeminen ja lisätiedot:
Hakemukset ansioluetteloineen pyydetään toimittamaan 12.8.2019 klo 16.00 mennessä sähköpostitse osoitteeseen rekry@centria.fi. Sähköpostiviestiin otsikoksi "RoboSote / TKI-asiantuntija".

Lisätietoja tehtävästä antavat TKI-päällikkö Johanna Jansson (puh. 040 480 7570, johanna.jansson@centria.fi) ja TKI-koordinaattori Jouni Vähäsöyrinki (puh. 044 725 0251, jouni.vahasoyrinki@centria.fi)

Lisätietoja tehtävästä voi kysellä seuraavina ajankohtina:
24.6.-5.7.2019 Johanna Jansson
31.7.-12.8.2019 Jouni Vähäsöyrinki
WWW-osoitehttp://www.centria.fi
YhteystiedotLisätietoja tehtävästä antavat TKI-päällikkö Johanna Jansson (puh. 040 480 7570, johanna.jansson@centria.fi) ja TKI-koordinaattori Jouni Vähäsöyrinki (puh. 044 725 0251, jouni.vahasoyrinki@centria.fi)

Lisätietoja tehtävästä voi kysellä seuraavina ajankohtina:
24.6.-5.7.2019Johanna Jansson
31.7.-12.8.2019Jouni Vähäsöyrinki
Työpaikan osoiteTalonpojankatu 2 A, 67100 KOKKOLA
PalkkausTES
Työkokemus1-5 vuotta
Työ alkaa01.09.2019, Tai sop.mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy12.08.2019 klo 16:00
Jätä hakemusHakeminen ja lisätiedot:
Hakemukset ansioluetteloineen pyydetään toimittamaan 12.8.2019 klo 16.00 mennessä sähköpostitse osoitteeseen rekry@centria.fi. Sähköpostiviestiin otsikoksi "RoboSote / TKI-asiantuntija".
Ilmoitus jätetty25.06.2019
Ilmoitusnumero10010864

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

24 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin