Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Myyntipäällikkö

Certego Oy Espoo

CERTEGO on ASSA ABLOYn omistama johtava pohjoismainen turvallisuusratkaisujen toimittaja. Toteutamme ammattitaidolla asiakkaan liiketoimintaan integroituvia turvallisuusteknologian kokonaisratkaisuja. Asiakaslupauksemme on toimittaa parasta palvelua ja edelläkävijän turvallisuusratkaisuja. Pysyäksemme ykkösenä haluamme rekrytoida joukkoomme alan parhaita ammattilaisia, joilla on inhimillinen ote työhön. CERTEGOlla on 90 toimipistettä Pohjoismaissa, yli 1200 työntekijää ja liikevaihto yli 200 milj.€.

Toimintamme voimakkaasti kasvaessa, etsimme pääkaupunkiseudun myyntiorganisaatioomme kahta energistä myyntipäällikköä.

Haemme pääkaupunkiseudun myyntiämme vahvistamaan Sinua, aktiivinen ja asiakaslähtöinen myyntipäällikkö, joka haluat olla asiakaslupauksemme mukaisesti rakentamassa tulevaisuuden kasvutarinaamme: "Parasta palvelua ja edelläkävijän turvallisuusratkaisuja. Lisäarvoa asiakkaan liiketoimintaan."

Saat vastuullesi merkittävien asiakkuuksien laadukkaan ja suunnitelmallisen hoitamisen sekä uusasiakassalkun kasvattamisen. Vastaat itsenäisesti asiakkaiden aktiivisesta kontaktoinnista, asiakasneuvotteluista, tarjouksista ja tilauksista, mutta tukenasi on vahva asiantuntijatiimi. Rakennamme yhdessä kanssasi juuri sinun näköisesi roolin myyntitiimissämme.

Sinulla on joko jo hankittu vankka kokemus ja näytöt vaativasta myyntityöstä tai olet vasta hankkimassa kannuksiasi määrätietoisesti ja innokkaasti uusasiakashankinnan parista. Tärkeintä meille on palava halusi saada aikaan tuloksia, asiakaskokemuksesta tinkimättä. Olet määrätietoinen, järjestelmällinen ja oma-aloitteinen ratkaisumyynnin tekijä. Sinulla on luontainen kyky tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa, ja omaat vahvan palveluasenteen. Neuvottelet sujuvasti ja vakuuttavasti sekä suomeksi että englanniksi. Osaat asiasi niin, että asiakas voi aina luottaa sinuun. Sinulla on positiivinen, mutkaton tiimipelaajan ote ja luot ympärillesi hyvän tekemisen meiningin.

Eduksesi katsomme aiemman kokemuksen teknisten turvajärjestelmien ja/ tai lukitus- ja oviautomaatiopalveluiden ja / tai ICT-alan myyntityöstä. Myös kiinteistötoimialan tuntemus merkitään plussaksi.
Tarjoamme sinulle haastavan, itsenäisen ja mielenkiintoisen työtehtävän vauhdilla kehittyvässä yrityksessä, jossa rinnallasi ja tukenasi toimii alan ammattilaisten joukko. Tarjoamme sinulle vahvan tuen oman ammattiosaamisesi jatkuvaan kehittämiseen.

Kiinnostuitko?
Lisätietoja tehtävästä antaa myyntijohtaja Janne Keränen; p. 040 561 3610.
Lähetä napakka hakemuksesi ja CV palkkatoiveineen 31.5.2019 mennessä osoitteeseen rekrytointi@certego.fi otsikolla "Myyntipäällikkö pääkaupunkiseutu".
Paikat täytetään välittömästi sopivan henkilön löydyttyä, joten haastattelut aloitetaan jo hakuprosessin aikana. Hae joukkoomme!
WWW-osoitehttp://www.certego.fi
Yhteystiedotrekrytointi@certego.fi
Työpaikan osoiteTietäjäntie 14, 02130 ESPOO
PalkkausSopimuksen mukaan
Työkokemus1-5 vuotta
Työ alkaaMahdollisimman pian
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy31.05.2019
Jätä hakemusrekrytointi@certego.fi
Ilmoitus jätetty24.04.2019
Ilmoitusnumero9939600

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

29 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin