Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Palkanlaskija

Certia Oy Vaasa

Certia Oy on palvelukeskus, joka on erikoistunut talous- ja henkilöstöhallinnon palveluiden tuottamiseen korkeakouluille, yliopistoille ja yrityksille. Talous- ja henkilöstöhallinnon palveluiden lisäksi Certia tarjoaa asiakkailleen moderneihin tietojärjestelmiin liittyviä asiantuntijapalveluita. Certian toimipaikat sijaitsevat Vaasassa ja Joensuussa. Meillä työskentelee yhteensä 90 työntekijää.

Haemme Certia Oy:lle kasvun myötä

Palkanlaskijoita

Palkanlaskijalta odotamme palkanlaskennan osaamista, asiakaspalveluhenkisyyttä ja tiimityöskentelytaitoja. Kokemus vastaavanlaisessa ympäristössä työskentelystä ja Mepco-järjestelmän käytöstä on etu. Tehtävässä vaaditaan tarkkuutta, huolellisuutta ja oma-aloitteisuutta.

Etsimämme henkilö on joustava ja paineensietokykyinen sekä omaa positiivisen asenteen. Palkanlaskijalta vaaditaan sujuvaa suomen kieltä, englannin kielen taito on etu. Tarjoamme monipuolisen tehtäväkentän palkkahallinnontiimissä ja kehittyvässä toimintaympäristössä sekä kattavat ja monipuoliset henkilöstöedut. Lisäksi tarjoamme työntekijöillemme tehokkaat työvälineet, joustavat työajat ja osittaisen etätyömahdollisuuden.

Haemme sekä määräaikaiseen että vakituiseen tehtävään. Työpaikan sijainti voi olla Vaasa tai Joensuu. Ilmoita hakemuksessa oletko kiinnostunut sekä vakituisesta että määräaikaisesta tehtävästä vai ainoastaan vakituisesta. Kerrothan myös haetko Vaasan vai Joensuun toimipisteeseen.

Certia on asettanut itselleen tavoitteen olla paras julkisen sektorin talous- ja henkilöstöhallinnon palvelukeskus. Oletko sinä juuri se oikea henkilö auttamaan meitä tavoitteemme saavuttamisessa?
WWW-osoitehttp://www.certia.fi
YhteystiedotHenkilöstöpäällikkö Kirsi Rintapää, kirsi.rintapaa@certia.fi
Työpaikan osoiteSilmukkatie 4, 65100 VAASA
PalkkausTES / palkkatoive
Työkokemus1-5 vuotta
Työ alkaaSopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö, 7,5
Työn kestoyli 12 kuukautta, Haemme sekä määräaikaisia että vakinaisia
Haku päättyy31.05.2019 klo 23:59
Jätä hakemusLähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen 31.5.2019 mennessä joko linkin kautta tai vaihtoehtoisesti info @ certia.fi, hakemukset otsikolla Palkanlaskija.
Hakulomakkeen WWW-osoitehttp://www.certia.fi/avoimet-tyopaikat.html
Ilmoitus jätetty15.05.2019
Ilmoitusnumero9966215

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

10 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin