Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Vuoromestari, Chicos Arabia

Chicos Arabia, Hämeentie 109-111, 00560 Helsinki Helsinki

Vuonna 1991 perustettu Chicos on vuosien myötä muuttunut paljon, mutta se ei milloinkaan unohtanut juuriaan. Makumatka Pohjois-Amerikan ja Meksikon rajan kautta on päätynyt aurinkoiseen Kaliforniaan ja texmex on saanut uutta twistiä fresh maxican -annoksista. Nykyään meidät tunnetaan myös huippuherkullisista burgereistamme sekä tuoreista ja raikkaista vegaaniruoistamme.
Kaikki annoksemme tarjoillaan omalla salaisella mausteellamme: rennolla ja hyvällä fiiliksellä. Chicos Arabia on vahvasti mukana lähialueen persoonallisessa tyylissä, eettiset arvot vegaanisuudesta, luomuun ja lähiruokaan ja juomaan ovat meille kunnia-asia. Arabiassa meillä on myös kaupunginosan aurinkoisin kesäterassi!

Etsimme nyt iloiseen joukkoomme uutta vuoromestaria luomaan hyvää fiilistä, tarjoamaan loistavia burgereita ja tekemään asiakkaillemme kokonaisvaltaisesti onnistuneita elämyksiä.
Tarjoamme Sinulle loistavat työkaverit, erinomaiset henkilökuntaedut ja hyvät urakehitysmahdollisuudet. Henkilöstömme työtyytyväisyys on meille kunnia-asia.

Oletko hankkinut jo aiempaa esimieskokemusta? Vai oletko miettinyt merkittävän askeleen ottamista kokista vuoromestariksi? Paikka sopii erinomaisesti myös esimiestyöhön halajavalle kokille harjoittelujakson kautta loistavan keittiömestarimme Anjan ohjauksessa. Et pelkää uusia haasteita, olet luonnostasi oma-aloitteinen, huumorintajuinen ja positiivisesti jämäkkä. Innostat esimerkilläsi muita eikä tahtisi hiljene kovassakaan kiireessä. Jos elämäntilanteeseesi sopii tällä hetkellä paremmin osa-aikainen työ (90h/lista), sekin on järjestettävissä.

Lähde: sok.fi

37 päivää sitten

Hae työpaikkaa
Takaisin