Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

AV - osaaja, tapahtumat ja messut

Cimson Henkilöstöpalvelut Oy Helsinki

Oletko "kyllä onnistuu" - asenteella varusteltu ihmisläheinen tyyppi, joka ei epäröi tarttua toimeen? Haemme asiakaspalveluhenkistä AV - tapahtumatekniikan osaaja Helsinkiin. Asiakasyrityksemme toimii tapahtumien, messujen ja toimistohotellin paikkavuokraajana.

Oletko se sinä, jolla on kokemusta audioavisuaali- ja esitystekniikasta? Tämän lisäksi työpäiväsi pitävät sisällään myös kalustamista sekä messujen rakentelua sisätiloissa.

Odotamme sinun olevan moniosaaja, jolla on kokemusta esitystekniikasta ja äänentoistosta sekä asennuksista ja huolloista. Kykenet itsenäiseen työskentelyyn, olet avulias ja keskeisintä tekemisessäsi ovat korkea laatu ja asiakaslähtöisyys.

Tulet työskentelemään monipuolisessa tehtävissä tekniikan ja tapahtumarakentelun parissa mielenkiintoisessa sekä ainulaatuisessa työympäristössä. Työaikasi painottuvat tapahtumien ja messujen mukaisesti (ma - su, myös tarvittaessa iltaisin), joten odotamme sinulta joustavuutta.

Tarjoamme sinulle itsenäisen työn ja toistaiseksi voimassa olevan työsuhteen. Työsuhde solmitaan alkuun mahdollisesti henkilöstövuokrauksen kautta, jonka jälkeen tulet työllistymään asiakasyritykseen.

Edellytämme sinulla olevan
- AV - ja esitystekniikan osaamista
- hyviä vuorovaikutustaitoja
- asiakaspalveluhenkisyyttä
- paineensietokykyjä
- organisointitaitoja
- hyvää suomenkielen taitoa

Jos sinulla on kokemusta AV - laitteiden tekniikasta, viihdyt monipuolisessa työssä ja olet työhösi sitoutuva, niin tee hakemus. Kerro meille itsestäsi ja työkokemuksestasi. Täytäthän hakemuksen huolellisesti. Huomioithan, että aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Lisätietoja voit haluttaessasi kysyä rekrytointikonsultiltamme Monalta puh 040 574 9876, parhaiten tavoitettavissa ma - to klo 14 -15 välisenä aikana. Ensimmäinen haastattelukierros toteutetaan videohaastatteluna.

Tee hakemus kotisivuillamme www.cimsonhp.fi
Liitäthän mukaan CV:si.

Cimson Henkilöstöpalvelut Oy on suomalainen henkilöstöpalveluyritys, jonka palveluita ovat rekrytointi, henkilöstövuokraus ja työnvälitys. Toimimme valtakunnallisesti ja toimistomme sijaitsevat Helsingissä, Tampereella ja Jyväskylässä. Olemme asiakaslähtöinen, luotettava, rehellinen ja ketterä toimija. Kauttamme on helppo työllistyä ja löytää työvoimaa. Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten liittoon (HPL). Olemme osa Cimson-konsernia, joka on palvellut monipuolisesti suomalaista työelämää jo lähes 30 vuoden ajan.
WWW-osoitehttps://cimsonhp.fi
Yhteystiedotcimsonhp.uusimaa@cimson.fi
Työpaikan osoite00160 HELSINKI
PalkkausSopimuksen mukaan
Työn luonneRekrytointitoimeksianto
Työkokemus1-5 vuotta
Työ alkaaHeti / sopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta, Vakituinen
Haku päättyy22.04.2019 klo 23:59
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://secure.recit.fi/chp/extranet/tee_hakemus.php?id=6j7y49kb
Ilmoitus jätetty15.04.2019
Ilmoitusnumero9928956

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

4 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin