Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Psykologi

Cimson Henkilöstöpalvelut Oy Jyväskylä

Haemme psykologia Cimson Kuntoutuspalveluihin Jyväskylään.

Cimson Kuntoutuspalvelut on Cimson Koulutuspalveluiden alla toimiva valtakunnallinen kuntoutuksen palveluntuottaja. Tuotteinamme on ammatillinen kuntoutus, työkyvyn arviointipalvelut ja työkykyvalmennus. Lisätiedot: https://cimsonkuntoutus.fi/ ja https://www.cimsonkoulutuspalvelut.fi/

Tulet toimimaan osana työryhmää, joka työskentelee vaikeasti työllistyvien Taito -kuntoutuskurssien parissa. Taito - kurssit ovat Kelan hankkima kuntoutuspalvelu ja kuntoutuksen kohderyhmänä ovat henkilöt, jotka tarvitsevat kuntoutuksellista tukea työllistymiseen, koulutuksen aloitukseen, ammattialan vaihtamiseen tai syrjäytymisen ehkäisemiseen. Tavoitteena on tukea ja edistää kuntoutujan työ- tai opiskelukykyä sekä toimintakykyä.

Edellytämme sinulla olevan psykologin koulutus ja oikeus toimia laillistettuna ammattihenkilönä, sekä vähintään 10 kk kokemus kuntouttavasta työstä. Eduksesi on 3 vuoden kokemus ammatillisesta kuntoutuksesta.
Arvostamme aikaansaavaa ja vastuullista työotetta ja erinomaisia vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja.

Työ alkaa tammikuun 2018 loppupuolella ja työsuhde on osa-aikainen. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä Taito - kuntoutuskurssien parissa lämminhenkisessä työyhteisössä.

Lähetä hakemuksesi ja kerro miksi juuri sinä olisit oikeaa henkilö tähän tehtävään. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivan henkilön löydettyä. Tässä vaiheessa emme vastaa puhelintiedusteluihin.

Tee hakemus Tiedot-välilehden linkistä (kohdasta Hakulomakkeen www-osoite) tai kotisivuillamme www.cimsonhp.fi
Liitäthän mukaan CV:si.
Cimson on valtakunnallinen työelämän asiantuntija, jolla on yli 25 vuoden kokemus yritysten ja työntekijöiden tukipalveluista. Tavoitteemme on tuottaa laadukasta palvelua parhaalla osaamisellamme niin, että kaikki voittavat. Luotettavuus ja rehti henkilöstöpalvelu ovat työmme kivijalka - pohja hyvälle yhteistyölle.
WWW-osoitehttp://www.cimsonhp.fi
YhteystiedotRekrytoinikonsultti cimsonhp.uusimaa@cimson.fi
Työpaikan osoite40100 JYVÄSKYLÄ
PalkkausSopimuksen mukaan
Työn luonneRekrytointitoimeksianto
Työkokemus1-5 vuotta
Työ alkaaTammikuu 2018
Työaikamuu osa-aikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy17.12.2017 klo 23:59
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://secure.recit.fi/chp/extranet/tee_hakemus.php?id=6rp92ht5
Ilmoitus jätetty23.11.2017
Ilmoitusnumero9411008

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

23 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin