Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Tekninen myyntiosaaja, terästukkuliike

Cimson Henkilöstöpalvelut Oy Nurmijärvi

Viihdytkö asiakkaiden parissa monipuolisessa ja vastuulisessa infra - ja rakennusalan myyntityössä? Haemme asiakasyrityksellemme huipputyyppiä, teräs- ja rakennustuotteiden tukkukauppaan.

Asiakasyrityskemme on pitkään alalla toiminut terästukkuliike, joka toimii yhteistyössä alan kuuluvien terästehtaiden kanssa. Työtehtäviisi kuuluvat nimettyjen tuotteiden ja raaka-aineiden hankinnat tuotantoon. Toimit omien asiakkaittesi yhteyshenkilönä ja vastaat niin tuotetietojen ylläpidosta kuin toimituksista. Olet myös aktiivisesti mukana yrityksen tuotelanseerauksissa.

Olet etsimämme henkilö, jos pidät ratkaisukeskeisestä asiakastyöstä. Omaat hyvät vuorovaikutustaidot ja otat uudet tilanteet rohkeasti haltuun. Sinulla on myös businesslähtöinen ajattelutapa ja sinulla on tahtoa saada aikaan näkyviä tuloksia. Sinulla on myös aitoa halua kasvaa työssäsi myynnin huippuosaajaksi ja mahdollisesti edetä yrityksessä vaativimpiin tehtäviin.

Mitä saat?
- mahdollisuuden työskennellä monipuolisissa myynnin tehtävissä, luotettavassa ja vakaavaaraisessa teräs- ja rakennustuotteiden tukkukaupassa
- hyvän perehdytyksen alalle ja tehtävään
- saat toimia laadukkaiden ja alan parhaiden tuotteiden myyntitehtävissä
- sinulla on mahdollisuus organisoida työviikkosi itsenäisesti
- vakituiseen työsuhteeseen yrityksessä, jonka toimintaa ohjaa luotettavuus'
Tulet työllistymään suoraan asiakasyritykseen.

Jotta pärjäät työssäsi, sinulla tulisi olla insinöörin koulutus ja infrarakentamisen tuntemusta. Tai vaihtoehtoisesti rakennustekninen koulutus ja teknisen myynnin kokemusta. Odotamme sinulla olevan jonkinlaista kokemusta infra alasta. Kaikkein tärkeintä tehtävässä menestymiseen on kuitenkin energinen asenteesi ja innokkuutesi niin myyntityötä kuin alaa kohtaan, sekä vahvaa motivaatiota ja kykyä uuden oppimiseen.

Oletko sinä etsimämme rautainen ammattilainen? Jos tunnistat itsesi, niin tee hakemus. Kerro meille miksi juuri sinä olisit tähän tehtävään sopiva henkilö. Täytä hakemus huolellisesti ja liitä mukaan CV:si palkkatoiveineen. Lisätietoja voit haluttaessasi kysyä rekrytointikonsultiltamme Monalta puh 040 574 9876. Parhaiten tavoitettavissa ma - to klo 14 - 15 välisenä aikana.
Tee hakemus kotisivuillamme www.cimsonhp.fi

Cimson Henkilöstöpalvelut Oy on suomalainen henkilöstöpalveluyritys, jonka palveluita ovat rekrytointi, henkilöstövuokraus ja työnvälitys. Toimimme valtakunnallisesti ja toimistomme sijaitsevat Helsingissä, Tampereella ja Jyväskylässä. Olemme asiakaslähtöinen, luotettava, rehellinen ja ketterä toimija. Kauttamme on helppo työllistyä ja löytää työvoimaa. Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten liittoon (HPL). Olemme osa Cimson-konsernia, joka on palvellut monipuolisesti suomalaista työelämää jo lähes 30 vuoden ajan.
WWW-osoitehttps://cimsonhp.fi
Yhteystiedotcimsonhp.uusimaa@cimson.fi
Työpaikan osoite01900 NURMIJÄRVI
PalkkausSopimuksen mukaan
Työn luonneRekrytointitoimeksianto
Työkokemus1-5 vuotta
Työ alkaaHeti / Sopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy28.04.2019 klo 23:59
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://secure.recit.fi/chp/extranet/tee_hakemus.php?id=yfgapbgu
Ilmoitus jätetty15.04.2019
Ilmoitusnumero9929145

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

4 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin