Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Työmaapäällikkö, maa - ja pohjarakentaminen

Cimson Henkilöstöpalvelut Oy Vantaa

Haemme pääkaupunkiseudulle maa - ja pohjarakentamiseen erikoistuneelle yritykselle työmaapäälliköitä.
Yritys tarjoaa monipuolisia ja laadukkaita infrarakentamisen palveluja. Yrityksen toiminnan arvot perustuvat sitoutuneisuuteen, pitkäjänteisyyteen ja määrätietoisuuteen.

Olet juuri sopiva tähän työhön, jos sinulla on ymmärrystä maa- ja pohjarakentamisprosesseista ja työkohteiden johtamisesta. Olet joustava, työhön tarttuva ja osaat toimia nopeastikin muuttuvissa tilanteissa. Voit olla joko työurasi alussa tai jo kokeneempi tekijä. Eduksesi on tekniikka alan koulutus.

Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen, luotettavassa ja vakaavaraisessa yrityksessä ja innostuneen työporukan. Kilpailukykyisen ja kannustavan palkkauksen sekä mahdollisuuden kehittyä alalla entisestään.

Edellytämme sinulta
- alalle soveltuvaa tutkintoa tai työkokemuksen kautta hankittua rakennusteknistä osaamista
- sujuvaa suomen kielen taitoa, suullinen ja kirjallinen

Haluatko liittyä mukaan innostuneeseen ja rakennusalan ammattilaisten joukkoon? Tee hakemus jo tänään ja kerro meille alan työkokemuksesi. Mainitse hakemuksessasi palkkatoiveesi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja paikka täytetään oikean henkilön löydyttyä.
Tee hakemus kotisivuillamme www.cimsonhp.fi
Liitäthän mukaan CV:si.
Cimson Henkilöstöpalvelut Oy on suomalainen henkilöstöpalveluyritys, jonka palveluita ovat rekrytointi, henkilöstövuokraus ja työnvälitys. Toimimme valtakunnallisesti ja toimistomme sijaitsevat Helsingissä, Tampereella ja Jyväskylässä. Olemme asiakaslähtöinen, luotettava, rehellinen ja ketterä toimija. Kauttamme on helppo työllistyä ja löytää työvoimaa. Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten liittoon (HPL). Olemme osa Cimson-konsernia, joka on palvellut monipuolisesti suomalaista työelämää jo lähes 30 vuoden ajan.
WWW-osoitehttps://cimsonhp.fi
Yhteystiedotcimsonhp.uusimaa@cimson.fi
Työpaikan osoite01720 VANTAA
PalkkausSopimuksen mukaan
Työn luonneRekrytointitoimeksianto
Työkokemus1-5 vuotta
Työ alkaaHeti / sopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy28.04.2019 klo 23:59
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://secure.recit.fi/chp/extranet/tee_hakemus.php?id=jw7rvkk8
Ilmoitus jätetty15.04.2019
Ilmoitusnumero9929187

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

4 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin