Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Oikotie yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Talotekniikan asiantuntija

Cityvarasto Oyj Helsinki

TALOTEKNIIKAN ASIANTUNTIJA
Tule kasvamaan kanssamme!
Cityvarasto Oyj on Suomen suurin valtakunnallinen pienvarastoyhtiö. Tarjoamme asiakkaillemme laadukkaita pienvarastopalveluita, varastointia tukevia lisäpalveluja, toimitiloja sekä toimistotiloja. Helsingissä sijaitsevan pääkonttorimme lisäksi meillä on 42 toimipistettä ympäri Suomen.

Olemme kovassa kasvuvauhdissa ja kehittämässä toimintaamme.
Haemme nyt PK- seudulle talotekniikan osaajaa vastaamaan valtakunnallisesti kiinteistöjemme LVI-tekniikan ja automaation projekteista.
Talo- ja LVI-tekniikan asiantuntijana organisaatiossamme ohjaat ja valvot korjaushankkeita ja ylläpitotoimintaa taloteknisestä näkökulmasta yhtiön kiinteistöissä. Vastuullasi on lisäksi pitkäntähtäimen talotekninen korjaussuunnittelu sekä energiatehokkuuden parantaminen.

Tehtävässä menestyäksesi toivomme sinulla olevan soveltuva koulutus (esimerkiksi LVI-teknikko tai LVI- /automaatioinsinööri), mielellään kokemusta talotekniikan korjaushankkeiden rakennuttamisesta ja ylläpitotoiminnoista sekä kyky itsenäiseen ja oma-aloitteisen työskentelyyn.
Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen.

Hakemukset palkkatoivomuksineen sähköpostilla osoitteeseen rekry@cityvarasto.fi viimeistään 30.4.2021 (viestiin otsikko: "LVI-osaaja"). Aloitamme haastattelut ja täytämme paikan heti sopivan hakijan löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä: Matti Heiskanen p. 029 1234 787, s.posti; matti.heiskanen@cityvarasto.fi
WWW-osoitehttp://www.cityvarasto.fi
YhteystiedotMatti Heiskanen, p. 0291234787. sähköposti: matti.heiskanen@cityvarasto.fi
Työpaikan osoite00620 HELSINKI
PalkkausSopimuksen mukaan
Työkokemus1-5 vuotta
Työ alkaaSopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy30.04.2021 klo 16:00
Jätä hakemusrekry@cityvarasto.fi
Ilmoitus jätetty08.04.2021
Ilmoitusnumero10695384

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

3 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin