Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Tuotantotyöntekijöitä

CityWork Häme Oy Orimattila

Etsimme asiakasyrityksellemme Orimattilaan reippaita ja fyysiseen työhön soveltuvia tuotantotyöntekijöitä.

Odotamme sinulta reipasta otetta työn tekemiseen ja aiempaa kokemusta tuotantotöistä. Metallialan koulutus on eduksi. Työturvakortin on oltava voimassa ennen työsuhteen aloittamista. Työpaikan sijainnin takia oma auto on oltava käytettävissä.

Kyseessä on määräaikainen 2-vuorotyö. Työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä ja määräaikainen työsuhde kestää alustavasti noin kaksi kuukautta.

Haluatko liittyä meihin? Jätä hakemuksesi nettisivuillamme www.citywork.fi tai lähetä hakemuksesi osoitteeseen petri.luode@citywork.fi.

Citywork tuottaa työnteon tuloksia parantavia palvelu- ja henkilöstöratkaisuja suomalaisille yrityksille ja yhteisöille panostamalla työntekijöiden osaamiseen, motivaatioon ja työoloihin. Vuonna 2015 työllistimme 2 400 työntekijää ja olemme 12 suurimman henkilöstöpalvelualan yrityksen joukossa. Etsimme joukkoomme ja asiakasyrityksillemme energisiä oman alansa ammattilaisia, jotka suhtautuvat ihmisiin, elämään ja tekemiseen myönteisesti.

Citywork on myös Facebookissa. Käy tutustumassa meihin osoitteessa facebook.com/citywork.fi.

11 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin