Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Oikotie yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Muu toimisto- tai laitossiivooja

Clean and Safe Lappalainen Oy Jyväskylä

Etsimme reipasta siivoojaa teollisuusympäristöön.

Tulet työskentelemään asiakaskohteessamme Hallissa säännöllisen ylläpito- ja perussiivouksen parissa. Hoidat työtehtäväsi oma-aloitteisesti ja luotettavasti. Arvostamme nuhteetonta taustaa sekä reipasta ja positiivista asennetta. Aikaisempi siivouskokemus tai alan koulutus on eduksi, mutta ei välttämätöntä, sillä perehdytämme sinut tehtäviin. Pystyt itsenäiseen työskentelyyn, mutta toimit myös joustavasti avoimessa, huumorintajuisessa ja yhteen hiileen puhaltavassa työporukassamme.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä ja työtä on tarjolla 37,5 h/viikko. Työskentelet meillä arkisin ja pääsääntöisesti aamuvuorossa. Teemme kanssasi toistaiseksi voimassa olevan työsopimuksen ja maksamme kilpailukykyisen palkan. Ajokortti katsotaan eduksi.

Clean and Safe on kajaanilainen perheyritys, jonka taustalla on yli 20 vuoden kokemus puhtaanapitoalasta sekä työturvallisuustoiminnasta puhtaanapitopalveluiden toteuttamisessa. Olemme keskittyneet erityisesti yritys-, rakennus- ja teollisuussiivoukseen. Tavoitteenamme on aina luoda asiakkaan toimintaympäristöön puhtautta, turvallisuutta ja viihtyisyyttä. Osaava henkilökuntamme ja kattava nykyaikainen laitekantamme mahdollistavat laatutason, josta meidät tunnetaan. Tule tekemään kanssamme asiakkaan arjesta vähän helpompaa.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi jo tänään: halli@cleanandsafe.fi ja heikki.harma@cleanandsafe.fi. Käymme hakijoita läpi hakujärjestyksessä ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antavat arkisin: Luna Mikkola p. 044 761 6505, halli@cleanandsafe.fi ja Heikki Härmä p. 040 866 7937, heikki.harma@cleanandsafe.fi
WWW-osoitehttp://www.cleanandsafe.fi
YhteystiedotLuna Mikkola, p. 044 761 6505, halli@cleanandsafe.fi
Työpaikan osoite40320 JYVÄSKYLÄ
PalkkausTES:n mukainen
Työkokemusei lainkaan - 1v
Työ alkaaHeti sopivan henkilön löydyttyä
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy31.01.2022
Ilmoitus jätetty13.12.2021
Ilmoitusnumero11108238

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

40 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin