Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Aloitteleva kirjanpitäjä

Click Henkilöstöpalvelut Vantaa

Haemme tilitoimistoasiakkaallemme nyt tulevaisuuden kirjanpitoammattilaista vakituiseen työsuhteeseen Vantaalle. Nykyaikainen ja viihtyisä toimisto sijaitsee erinomaisten kulkuyhteyksien varrella Vantaankoskella.

Pääset työskentelemään noin kymmenen hengen tiimissä, jolta saat täyden tuen työllesi. Toivomme sinulta tehtävään soveltuvaa kaupallista koulutusta sekä esim. työharjoittelun tai kesätyön kautta hankittua kokemusta tilitoimistossa työskentelystä.

Meillä pitkää työkokemusta tärkeämpää on innostunut ja kehittymishaluinen asenne. Tehtävässä pääset kehittymään monipuolisesti eri taloushallinnon osa-alueilla. Osaamisesi karttuessa tarjoamme vastuullisempia työtehtäviä ja pääset laajentamaan työnkuvaasi. Jatkuvaa kehittymistäsi tukevat ammattitaitoiset kollegat sekä säännölliset koulutuksemme.

Käytössämme on liukuva työaika, joten voit itse vaikuttaa omiin työaikoihisi.

Hae paikkaa täyttämällä hakemus oheisen linkin https://www.click-hp.fi/hakemus/10445 kautta tai lähetä meille sähköpostitse CV ja vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja osaamisestasi

Kaikki yhteydenotot ja lisätiedot Click Henkilöstöpalveluiden Esa Riikoselta etunimi.sukunimi@click-hp.fi, puh. 050 411 0372. Puhelintiedustelut arkisin klo 9-16.
WWW-osoitehttps://www.click-hp.fi
YhteystiedotEsa Riikonen, p.050 411 0372, etunimi.sukunimi@click-hp.fi
Työpaikan osoite01670 VANTAA
Palkkaussopimuksen mukaan
Työn luonnekesätyö, vuokratyöpaikka
Työkokemus1-5 vuotta
Työ alkaaheti/sopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö, arkisin 37,50 / viikko
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy23.09.2019
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://www.click-hp.fi/hakemus/10445
Ilmoitus jätetty10.09.2019
Ilmoitusnumero10095232

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

9 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin