Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Hitsaaja

Click Henkilöstöpalvelut Tampere

Click Henkilöstöpalvelut Oy on Pirkanmaan, Varsinais-Suomen ja Uudenmaan alueilla toimiva suomalainen perheyritys. Tarjoamme laadukkaita henkilöstövuokraus-, rekrytointi- sekä soveltuvuusarviointipalveluita. Toimintamme alkoi keväällä 2008 ja kasvumme on ollut nopeaa. Onnistumisemme taustalla on henkilökuntamme korkea ammattitaito sekä vilpitön tahto löytää oikeat henkilöt oikeisiin tehtäviin.

Click Henkilöstöpalvelut Oy on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys. Lisää tietoa auktorisoinnista on saatavissa osoitteesta hpl.fi/auktorisointi/etusivu.

Kaikki avoimet työpaikkamme löytyvät kotisivuiltamme, osoitteesta www.click-hp.fi.

Asiakkaamme on tamperelainen yli 30 vuotta konepaja-alalla toiminut tilauskonepaja. He etsivät nyt pikaisella aikataululla kauttamme hitsaajaa loppuvuoden kestävään projektiin Tampereen Hervantaan. Työ on vuokratyösuhde ja alkaa sopimuksen mukaan heti.

Työ on käytännössä kantavien rakenteiden, RHS-palkkien rakenneteräshitsausta MIG-hitsauksella.

Edellytämme hakijalta alan peruskoulutusta ja / tai jonkin verran aikaisempaa kokemusta hitsaajan työstä. Hitsausluokat eivät ole välttämättömiä, mutta katsotaan hakijalle eduksi. Arvostamme hyvää asennetta työskentelyyn sekä ennen kaikkea tarkkaa työnjälkeä.

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä. Tehtävässä noudatetaan teknologiateollisuuden työehtosopimusta.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemus linkin https://www.click-hp.fi/hakemus/9862 kautta. Kerrothan hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä arkisin klo 8.00 - 16.00, Click Henkilöstöpalvelut, myyntipäällikkö Carita Tuli, puh 050 411 6507.
WWW-osoitehttps://www.click-hp.fi
YhteystiedotClick Henkilöstöpalvelut Oy, myyntipäällikkö Carita Tuli, puh.050 411 6507, sähköposti: etunimi.sukunimi@click-hp.fi.
Työpaikan osoite33100 TAMPERE
PalkkausSopimuksen mukaan
Työn luonnevuokratyöpaikka
Työkokemusei lainkaan - 1v
Työ alkaaSopimuksen mukaan / heti
Työaikakokoaikatyö
Työn kesto6 - 12 kk
Haku päättyy30.05.2019
Ilmoitus jätetty16.05.2019
Ilmoitusnumero9967610

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

9 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin