Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Kotipalvelutyöntekijä

Click Henkilöstöpalvelut Nokia

Click Henkilöstöpalvelut Oy on Pirkanmaan, Varsinais-Suomen ja Uudenmaan alueilla toimiva suomalainen perheyritys. Tarjoamme laadukkaita henkilöstövuokraus-, rekrytointi- sekä soveltuvuusarviointipalveluita. Toimintamme alkoi keväällä 2008 ja kasvumme on ollut nopeaa. Onnistumisemme taustalla on henkilökuntamme korkea ammattitaito sekä vilpitön tahto löytää oikeat henkilöt oikeisiin tehtäviin.

Click Henkilöstöpalvelut Oy on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys. Lisää tietoa auktorisoinnista on saatavissa osoitteesta hpl.fi/auktorisointi/etusivu.

Kaikki avoimet työpaikkamme löytyvät kotisivuiltamme, osoitteesta www.click-hp.fi.

Nokialainen Kotipalvelu Anni ja Onni on kasvava kotipalveluja tarjoava yritys, jossa uskotaan vahvasti parhaan mahdollisen palvelun tarjoamiseen asiakkailleen. Kotipalvelu Anni ja Onni Oy on vastuuvakuutettu ja vastuullinen sekä luotettava toimija. Yrityksen kautta saa ravintolakokin ammattitutkinnon suorittaneen henkilön suunnittelemaan Teille ruokalistan vaikka koko viikoksi ja käymään kaupassa sekä laittamaan ruokaa tuomistaan raaka-aineista. Heidän kauttaan on mahdollisuus saada ammattitaitoinen siivooja asunnon perusteelliseen siivoukseen ja hoidattaa samalla esim. matoille, patjoille ja sohville pesun painehuuhtelulaitteella. Lisätietoa yrityksestä löytää heidän nettisivuiltaan www.annijaonni.com.

Etsimme nyt Kotipalvelu Anni ja Onni Oy :lle vuokratyöntekijäksi kotipalveluiden moniosaajaa. Kotipalvelutyöntekijän tehtäviin kuuluu laajalti erilaiset tehtävät niin kodin siisteyden ylläpidossa kuin perusarjen tarpeiden täyttämisessä, esimerkiksi yhdessä ulkoileminen, kaupassa käynti tai muilla asioilla käyminen avustettavan kanssa. Työsuhde aloitetaan määräaikaisella vuokratyösopimuksella, jonka jälkeen työntekijä siirtyy yrityksen omille kirjoille.

Haemme tehtävään henkilöä, jolla on aiemman historian kautta vankka osaaminen kotitalouksien arkiaskareiden hoitamisesta sekä vahva kiinnostus ihmisten auttamiseen. Koulutukseltaan lähihoitajan -tutkinto katsotaan eduksi, kuin myös mahdollinen aiempi toiminta kotipalvelu- ja/tai siivousalan tehtävissä. Hygieniapassin omistaminen on työssä välttämätön, mutta sen suorittaminen ennen töiden aloittamista on mahdollista. Tehtävässä pärjää päämäärätietoisella, uskaliaalla asenteella ja halulla olla tärkeä, jopa välttämätön osa ihmisten arkea.

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä kello 9.00 - 17.00. Viikossa töitä on mahdollista tehdä täydet 37.5 tuntia. Työntekijällä on mahdollisuus vaikuttaa omiin työaikoihinsa täyttämällä toiveita omaan työkalenteriinsa. Työpaikan toimipiste sijaitsee Nokialla, mutta työtä tehdään ympäri Pirkanmaata. Oman auton omistaminen on välttämätöntä asiakaskäyntien vuoksi ja sen käytöstä maksetaan asiaankuuluva kilometrikorvaus.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, ja haastatteluita käydään jo hakuaikana. Jos tunnistit itsesi, täytä hakemusta osoitteessa https://www.click-hp.fi/hakemus/9849. Voit myös lähettää vapaamuotoisen hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen Click Henkilöstöpalvelut Oy :n rekrytointikonsultti Miika Lahdelle hakuajan loppuun mennessä. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Lisää sähköpostin otsikoksi "Kotipalvelutyöntekijä". Lisätiedot tehtävästä arkisin klo 8:00 -16:00 välisenä aikana antaa rekrytointikonsultti Miika Lahti, puh. 050 411 2706.
WWW-osoitehttps://www.click-hp.fi
YhteystiedotClick Henkilöstöpalvelut Oy, Miika Lahti, 050 411 2706. Puhelintiedustelut arkisin klo 8-16.
Työpaikan osoiteVälikatu 21, 37100 NOKIA
PalkkausTES / Sopimuksen mukaan
Työn luonnevuokratyöpaikka
Työkokemus1-5 vuotta
Työ alkaaMahdollisimman pian / Sopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö, 9.00 - 17.00
Työn kestoyli 12 kuukautta, Työt alkavat määräaikaisen vuokratyösuhteen kautta
Haku päättyy29.05.2019
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://www.click-hp.fi/hakemus/9849
Ilmoitus jätetty15.05.2019
Ilmoitusnumero9965851

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

11 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin