Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Lounaskokki

Click Henkilöstöpalvelut Ylöjärvi

Click Henkilöstöpalvelut Oy on Pirkanmaan, Varsinais-Suomen ja Uudenmaan alueilla toimiva suomalainen perheyritys. Tarjoamme laadukkaita henkilöstövuokraus-, rekrytointi- sekä soveltuvuusarviointipalveluita. Toimintamme alkoi keväällä 2008 ja kasvumme on ollut nopeaa. Onnistumisemme taustalla on henkilökuntamme korkea ammattitaito sekä vilpitön tahto löytää oikeat henkilöt oikeisiin tehtäviin.

Kaikki avoimet työpaikkamme löytyvät kotisivuiltamme, osoitteesta www.click-hp.fi.

Etsimme nyt lounaskokkia pitkäaikaiseen työsuhteeseen lounasravintolaan Ylöjärvelle. Työympäristö on viihtyisä ja tekniikka tätä päivää. Ruokalista on monipuolinen ja arvostettu. Työyhteisö on ammattitaitoinen, reilu ja reipas. Työtä tehdään kahdessa vuorossa - aamu ja ilta. Työaika on 37.5 h/vko. Työssä aloitetaan mahdollisimman pian sopimuksen mukaan ja työtä on tiedossa toistaiseksi. Työ alkaa määräaikaisella vuokratyösopimuksella, jonka jälkeen työsuhde on tarkoitus vakinaistaa.

Tehtävässä menestyminen edellyttää alan monipuolista osaamista, hyviä asiakaspalvelutaitoja ja aktiivista työotetta. Lounasruokien valmistamisen lisäksi tehtävään kuuluvat myös pizzan ja vitriinituotteiden valmistaminen,tuotteiden esillepano, asiakaspalvelu ja seuraavan päivän osalta tarvittavat esivalmistelutehtävät. Toivomme hakijalta vähintään vuoden kokemusta lounaskokin tehtävistä.

Kiinnostuitko tehtävästä? Soita pikimmin ja sovi haastatteluaika. Voit myös täyttää hakemuksen linkin https://www.click-hp.fi/hakemus/11782 kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse Click Henkilöstöpalveluiden seniorikonsultti Ilkka Sepältä puh. 050 411 2705, klo 8:00-16:00.
WWW-osoitehttps://www.click-hp.fi
YhteystiedotClick Henkilöstöpalvelut Oy, seniorikonsultti Ilkka Seppä, puh 050 411 2705, email; etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Puhelinsoitot arkisin klo 8.00 - 16:00.
Työpaikan osoite33470 YLÖJÄRVI
PalkkausTes/sopimuksen mukaan
Työn luonnevuokratyöpaikka
Työkokemus1-5 vuotta
Työ alkaaSopivan henkilön löydyttyä sopim. mukaan
Työaikakokoaikatyö, 37.5 h/vko
Työn kestoyli 12 kuukautta
Ilmoitus jätetty08.07.2020
Ilmoitusnumero10395904

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

79 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin