Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Maalari

Click Henkilöstöpalvelut Tampere

Click Henkilöstöpalvelut Oy on Pirkanmaan, Varsinais-Suomen ja Uudenmaan alueilla toimiva suomalainen perheyritys. Tarjoamme laadukkaita henkilöstövuokraus-, rekrytointi- sekä soveltuvuusarviointipalveluita. Toimintamme alkoi keväällä 2008 ja kasvumme on ollut nopeaa. Onnistumisemme taustalla on henkilökuntamme korkea ammattitaito sekä vilpitön tahto löytää oikeat henkilöt oikeisiin tehtäviin.

Click Henkilöstöpalvelut Oy on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys. Lisää tietoa auktorisoinnista on saatavissa osoitteesta hpl.fi/auktorisointi/etusivu. Kaikki avoimet työpaikkamme löytyvät kotisivuiltamme, osoitteesta www.click-hp.fi.

Etsimme asiakasyrityksillemme omatoimisia maalareita loppukesän ja syksyn sesongille Tampereelle ja lähikuntiin. Työt ovat projektiluontoisia, muutamasta viikosta useampaan kuukauteen kestäviä määräaikaisia maalaustehtäviä sesongin sisä- ja ulkomaalauksissa. Hyvillä tekijöillä on mahdollisuus työllistyä useampaan projektiin koko sesongin ajalle syksyn loppuun saakka. Työtä on heti tarjolla.

Työt koostuvat pääasiassa asuinrakennuksiin (kerros-, rivi- ja omakotitalot) tehtävistä yleistason sisä- ja ulkomaalauksista. Edellytämme hakijalta tehtävään soveltuvaa koulutusta ja jonkin verran aiempaa työkokemusta alalta. Arvostamme oma-aloitteisuutta, ripeyttä, hyvää fyysistä kuntoa sekä vastuullista asennetta. Oman auton käyttömahdollisuus sekä suoritettu työturvallisuuskortti katsotaan hakijan eduksi.

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä, jota tehdään pääasiassa kahdeksan tuntia päivässä ja 40 tuntia viikossa.

Haastatteluita tehdään jo hakuaikana, joten täytä hakemus heti linkin https://www.click-hp.fi/hakemus/10305 kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi.
WWW-osoitehttps://www.click-hp.fi
YhteystiedotClick Henkilöstöpalvelut Oy, rekrytointiassistentti Kira Haapala, puh. 050 4112 704. Puhelintiedustelut maanantaista torstaihin klo 8-16 välillä.
Työpaikan osoite33100 TAMPERE
PalkkausTES / sopimuksen mukaan
Työn luonnekesätyö, vuokratyöpaikka
Työkokemusei lainkaan - 1v
Työ alkaaheti / sopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö, Arkisin tehtävä päivätyö, 8h/pv ja 40h / vko
Työn kesto3 - 6 kk, loppukesä-syksy
Haku päättyy27.08.2019
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://www.click-hp.fi/hakemus/10305
Ilmoitus jätetty14.08.2019
Ilmoitusnumero10061762

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

7 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin