Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Puoliperävaunun kuljettaja, kesä

Click Henkilöstöpalvelut Espoo

Click Henkilöstöpalvelut Oy on Pirkanmaan, Varsinais-Suomen ja Uudenmaan alueilla toimiva suomalainen perheyritys. Tarjoamme laadukkaita henkilöstövuokraus-, rekrytointi- sekä soveltuvuusarviointipalveluita. Toimintamme alkoi keväällä 2008 ja kasvumme on ollut nopeaa. Onnistumisemme taustalla on henkilökuntamme korkea ammattitaito sekä vilpitön tahto löytää oikeat henkilöt oikeisiin tehtäviin.

Click Henkilöstöpalvelut Oy on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys. Lisää tietoa auktorisoinnista on saatavissa osoitteesta hpl.fi/auktorisointi/etusivu.

Kaikki avoimet työpaikkamme löytyvät kotisivuiltamme, osoitteesta www.click-hp.fi.

Asiakasyrityksemme etsii kauttamme reipasta ja luotettavaa puoliperävaunun kuljettajaa elintarvike-/kappaletavara-ajoon. Työsuhde on aluksi määräaikainen asiakasyrityksen tarpeen mukaisesti, mutta hyvällä työntekijällä on mahdollisuus jatkaa määräaikaisuuden jälkeenkin työtilanteesta riippuen.

Työssä vaaditaan CE-ajokorttia, voimassa olevaa ammattipätevyyttä, työturvallisuus- ja digipiirturikortteja. Aikaisempi kokemus vastaavasta työstä katsotaan eduksesi. Lisäksi arvostamme itsenäistä työskentelyotetta sekä hyvää fyysistä kuntoa.

Työvuorot alkavat aikaisin aamusta (ei vuorotyötä) ja työtunteja on minimissään 80 h/ 2vkoa.
Työt alkavat heinäkuun alusta ja töitä on alustavasti elokuun puoleen väliin asti.

Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, täytä hakemus sivuillamme https://www.click-hp.fi/tyopaikat/9861 . Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Voit myös kysyä lisätietoja Mikael Karlssonilta, p.050 411 0252. Yhteydenotot arkisin klo 9-15.
WWW-osoitehttps://www.click-hp.fi
YhteystiedotMikael Karlsson, 050 411 0252, etunimi.sukunimi@click-hp.fi
Työpaikan osoite02210 ESPOO
Palkkaustes/sopimuksen mukaan
Työn luonnevuokratyöpaikka
Työkokemus1-5 vuotta
Työ alkaaSopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö, työt arkisin, 80h/2 vko:a (aamuvuoro)
Työn kesto1 - 3 kk
Haku päättyy06.06.2019
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://www.click-hp.fi/tyopaikat/9861
Ilmoitus jätetty16.05.2019
Ilmoitusnumero9967541

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

9 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin