Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Rengashotellin hoitaja

Click Henkilöstöpalvelut Vantaa

Haemme asiakasyrityksellemme tulevaan rengassesonkiin rengashotellin hoitajaa. Työt alkavat arviolta lokakuun alusta ja päättyy marraskuussa. Töitä tehdään arkisin päivävuorossa.

Työt pitävät sisällään renkaiden siirtelyä, rengasvaraston ylläpitämistä, renkaiden pesua ja asiakaspalvelua. Hakijoilta toivomme hyvää työasennetta, luotettavuutta ja oma-aloitteisuutta. Eduksesi luetaan autoalan työkokemus ja/tai koulutustausta, mutta se ei ole välttämätöntä tämän työn kannalta.

Tarjoamme työhön tarvittavan perehdytyksen, mukavat työkaverit ja tes:n mukaisen palkkauksen. Hyvälle työntekijälle voi avautua mahdollisuus pidempiaikaiseen työsuhteeseen tai vaikkapa kesätyöpaikkaan.

Jos kiinnostuit tästä työpaikasta, niin hakemuksen voit täyttää sivuillamme https://www.click-hp.fi/tyopaikat/10457. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Mikael Karlssonilta p. 050 411 0252. Puhelintiedustelut arkisin klo 9-15.
WWW-osoitehttps://www.click-hp.fi
YhteystiedotMikael Karlsson, 050 411 0252, etunimi.sukunimi@click-hp.fi
Työpaikan osoite01620 VANTAA
Palkkaustes/sopimuksen mukaan
Työn luonnekesätyö, vuokratyöpaikka
Työkokemusei lainkaan - 1v
Työ alkaaSopimuksen mukaan/heti
Työaikakokoaikatyö, ma-pe 8-16
Työn kesto1 - 3 kk
Haku päättyy25.09.2019
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://www.click-hp.fi/tyopaikat/10457
Ilmoitus jätetty11.09.2019
Ilmoitusnumero10096255

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

8 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin