Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Puheterapeutti

Cognimed Oy Tampere

Puheterapeutti - asiat voi tehdä oikeasti toisin.

Tule osaksi mukavaa ja rentoa asiantuntijaryhmää, jossa ammattilaisia arvostetaan ja sinuun luotetaan. Tehtävämme on huolehtia, että viihdyt, kehityt ja nautit puheterapeuttina työskentelystä, jolloin myös asiakkaat saavat laadukasta ja tuloksellista kuntoutusta. Meillä et joudu keskittymään epäolennaisiin asioihin, joita esimerkiksi huono yrityskulttuuri ja johtaminen aiheuttavat.

Puheterapia toteutuu pääosin lasten parissa asiakkaiden arkiympäristöissä kuten päiväkodeissa, kouluissa ja välillä myös kotona. Arvostamme työssä laadukasta jälkeä, asiakasryhmiin perehtymistä ja koulutamme sinut laaja-alaisesti esimerkiksi puheen tuoton, vuorovaikutuksen ja kielellisten taitojen kuntoutukseen. Työvälineet ovat meillä materiaaleista laitteisiin huippuluokkaa ja niitä päivitetään jatkuvasti vastaamaan uusimpia tarpeita.

Palkkauksen suhteen tarjoamme vaihtoehdoiksi joko erinomaisen kuukausipalkan ja motivoivan kannustinjärjestelmän tai voit valita myös tekemääsi työmäärään perustuvan laskutuspohjaisen vaihtoehdon, jolloin voit itse suunnitella vielä tarkemmin työsi toteutusta. Halutessasi voit työskennellä myös ammatinharjoittajana, mutta tällöin kuulut tietenkin työyhteisöömme kuten jokainen muukin ammattilainen.

Mikäli jokin edellä mainituista asioista herätti innostuksen, niin ota yhteyttä aluepäällikkö Maiju Laitiseen (p. 050 327 8710) tai toimitusjohtaja Petri Kaisamattiin (p. 040 509 8734) tai lähetä vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen hakemus@cognimed.fi.
WWW-osoitehttp://cognimed.fi
YhteystiedotToimitusjohtaja Petri Kaisamatti, puh: 040 509 8734, petri.kaisamatti@cognimed.fi ja Turun aluepäällikkö Maiju Laitinen puh: 050 327 8710, maiju.laitinen@cognimed.fi
Työpaikan osoiteHaapalinnantori 2, 33270 TAMPERE
PalkkausSopimuksen mukaan
Työ alkaaSopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Jätä hakemushakemus@cognimed.fi
Ilmoitus jätetty20.02.2019
Ilmoitusnumero9860926

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

91 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin