Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Oikotie yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Puheterapeutti

Cognimed Oy Tampere

Puheterapeutti - asiat voi tehdä oikeasti toisin.

Oletko toivonut koskaan työpaikkaa, jossa tulet nähdyksi ja kuulluksi? Paikkaa, jossa asioista puhutaan avoimesti, sinuun luotetaan ja voit kehittyä ammatillisesti sekä mahdollisesti uraa ajatellen. Kannattaa siis hakea meille, koska yrityskulttuurimme perustuu edellä mainittuihin asioihin. Et joudu keskittymään epäolennaiseen, koska viihdyt, kehityt ja nautit puheterapeutin työstä. Tällöin myös asiakkaat saavat laadukasta ja tuloksellista kuntoutusta.

Yksityisen puolen puheterapia toteutuu pääosin lapsiasiakkaiden parissa ja heidän arjessaan kuten päiväkodeissa, kouluissa ja välillä myös kotona. Arvostamme työssä laadukasta jälkeä, asiakasryhmiin perehtymistä ja koulutamme sinut laaja-alaisesti esimerkiksi puheen tuoton, vuorovaikutuksen ja kielellisten taitojen kuntoutukseen. Työvälineet ovat meillä materiaaleista laitteisiin huippuluokkaa ja niitä päivitetään jatkuvasti vastaamaan uusimpia tarpeita.

Palkkauksen suhteen tarjoamme vaihtoehdoiksi joko erinomaisen kuukausipalkan ja motivoivan kannustinjärjestelmän. Voit valita myös tekemääsi työmäärään perustuvan laskutuspohjaisen vaihtoehdon, jolloin voit itse suunnitella vielä tarkemmin työsi toteutusta. Useampi palkkamalli mahdollistaa vapauden valita itselleen sopivan vaihtoehdon ja tuo läpinäkyvyyttä toimintaamme.

Upouusi Tampereen toimistomme sijaitsee Lähdesjärvellä erinomaisten kulkuyhteyksien varrella, joten toimistolla käyminen on erittäin käytännöllistä, etkä joudu etsimään parkkipaikkaa tai maksamaan siitä. Työnteko vaatii oman auton käyttöä, eikä valitettavasti onnistu julkisillakulkuvälineillä.

Tehtävään valitun tulee esittää rikosrekisterilain (770/1993) 6 §:n 2 mukainen lasten kanssa työskenteleviltä vaadittava rekisteriote.

Mikäli jokin edellä mainituista asioista herätti innostuksen, niin ota yhteyttä aluepäällikkö Maiju Laitiseen (p. 050 327 8710) tai toimitusjohtaja Petri Kaisamattiin (p. 040 509 8734) tai lähetä vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen hakemus@cognimed.fi.
WWW-osoitehttp://cognimed.fi
YhteystiedotTampereen aluepäällikkö Maiju Laitinen puh: 050 327 8710, maiju.laitinen (at) cognimed.fi
Työpaikan osoitePostitorvenkatu 16, 33840 TAMPERE
PalkkausSopimuksen mukaan
Työ alkaaSopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy30.05.2021 klo 23:59
Jätä hakemushakemus@cognimed.fi
Ilmoitus jätetty08.04.2021
Ilmoitusnumero10694205

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

2 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin