Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Oikotie yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Ravintolapäällikkö

Compass Group Finland Oy Kouvola

Rakastamme työtämme - ruokaa ja palveluita asiakkaillemme, joka päivä. Haemme nyt sinua

RAVINTOLAPÄÄLLIKKÖ KOUVOLAAN
UPM:n henkilöstöravintoloihin sekä Kuusankoskella että Vuohijärvellä.

Ravintolapäällikkönä vastaat ravintolan päivittäisestä toiminnasta ja asiakasyhteistyöstä kokonaisvaltaisesti ja tulosvastuullisesti. Varmistat toiminnan ja palvelun toteutumisen laadukkaasti sekä seuraat sovittuja tulosmittareita. Toimit kannustavana ja osallistuvana esimiehenä tiimillesi ja vastaat henkilöstöasioista lähimpänä esimiehenä. Vastaat myös asiakastilaisuuksien suunnittelusta ja tarjousten tekemisestä.

Tuot iloisen tekemisen meiningin ympärillesi ja hurmaat asiakkaat tilanteessa kuin tilanteessa arjen keskellä. Ravintolan taustatuen, operatiivisen suunnittelijan ja gastro chefin, sekä sinun timanttisella yhteistyöllä sujuu myös myynnin ja markkinoinnin kehittäminen ja tuloksen varmistaminen. Raportoit tehtävässäsi asiakkuuspäällikölle.

MIKSI TÄHÄN TYÖHÖN?
Tässä tehtävässä pääset tekemään työtä kivan ja ammattitaitoisen tiimin ja mukavien asiakkaiden kanssa. Ravintoloissamme on hyvä tekemisen meininki ja toimintamme on ollut hyvin johdettua. Saat hyvän tuen ja perehdytyksen työhösi.

MITÄ TOIVOMME SINUN TUOVAN TIIMIIN?
Sinulla on raudanluja henkilöstöravintolaosaaminen taustallasi, myös kokous- ja tilaisuustoimintojen ja anniskelun osalta. Eduksesi katsomme keittiön osaamisen sekä kokemuksen ketjuohjatusta ravintolatoiminnasta. Sinulla on kokemusta ja osaamista hallita ravintolakokonaisuuttamme kausivaihteluineen. Olet taidokas asiakasyhteistyössä ja jämpti ja luotettava esimies tiimillesi. Sinulla tulee olla myös hyvät IT-taidot, kahden ravintolan järjestelmien ja raportointien jouhevaan pyörittämiseen ja viestintään liittyen.

OLISIKO TÄMÄ SEURAAVA ASKEL URAPOLULLASI? HAE NYT JA TULE MUKAAN TIIMIIN, JOKA LUO MAISTUVIA ELÄMYKSIÄ
Esittele itsesi ja osaamisesi meille lähettämällä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen. Hakuaikamme päättyy 31.1.2021.

Ruoka on intohimomme - se tuo meidän yhteen.
WWW-osoitehttp://fazerfoodservices.fi/
YhteystiedotLisätietoja tehtävästä antaa operatiivinen suunnittelja Henna Ahonen, ma 18.1 ja ma 25.1 klo 10-14 välillä, puh. 050 5053343.
Työpaikan osoiteKoskelankuja 1, 45700 KUUSANKOSKI
PalkkausSopimuksen mukaan
Työkokemusyli 5 vuotta
Työ alkaaSopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy31.01.2021
Jätä hakemushttps://uracompassilla.fi/jobs/146057-ravintolapaallikko-kouvolaan
Hakulomakkeen WWW-osoitehttp://www.uracompassilla.fi
Ilmoitus jätetty14.01.2021
Ilmoitusnumero10579419

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

2 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin