Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Kokki

Compass Group FS Finland Oy Kruunupyy

Rakastamme työtämme - luomme aitoja kohtaamisia ruuan äärellä, joka päivä.

Kokki, liity ammattilaistiimiimme Kruunupyyn kunnan ruokapalveluihin.

Kokkina vastaat päivittäisten ruokailuiden valmistuksesta Kruunupyyn alueella olevissa valmistuskeittiöissämme sekä mm. päiväkodin keittiöllä. Osallistut joustavan monipuolisesti myös muihin työtehtäviin kuten esim. omavalvontaan ja puhtaanapitoon.

Tehtävä on vakituinen ja tarvittaessa työhön kutsuttava. Työtä tehdään klo 6.30 ja 17.30 välillä, sekä arkisin että viikonloppuisin.

Miksi Compassilaiseksi?
Compass Group työnantajana huolehtii henkilökunnan hyvinvoinnista, jotta kaikki voivat olla arjen sankareita. Olemme arvolähtöinen organisaatio, jolle työntekijöillä on todella merkitystä. Työntekijämme tekevät meistä paitsi merkittävän työnantajan, myös upean mahdollisuuden ruokapalvelualalla uraa suunnitteleville. Meillä ihmiset ovat tärkeitä - niin asiakkaat kuin työntekijätkin.

Työntekijämme ovat toimintamme sydän ja haluamme pitää kaikista hyvää huolta. Tarjoamalla henkilöstöllemme kouluttautumista ja kehitysmahdollisuuksia, varmistamme alamme edelläkävijyyden nyt ja tulevaisuudessa.

Mitä toivomme sinun tuovan tiimiin?
Sinulla on kokin koulutus sekä työkokemusta itsenäisestä ruuanvalmistuksesta. Sinulla on aito kiinnostus ravitsemuksellisiin asioihin ja kannat vastuun asiakkaidemme terveydestä ja hyvinvoinnista. Sinulla on huolellinen ja itseohjautuva työote ja sinulla on hyvät asiakaspalvelutaidot sekä siedät hyvin muuttuvia tilanteita. Työkielemme on suomi, mutta katsomme eduksesi ruotsin kielen osaamisen.

Voisimmeko olla seuraava askel urapolullasi? Hae nyt ja tule mukaan tiimiin, joka luo maistuvia elämyksiä
Hae mukaan 26.7. mennessä täyttämällä hakemus sivun alalaidasta.

Compass Group on Pohjoismaiden johtava ruokapalveluyritys, jonka liikevaihto on noin miljardi euroa. Tarjoamme yli 750 000 ateriaa päivässä ja työllistämme yli 13 000 henkilöä 1 700 kohteessa Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa ja Virossa. Suomessa meillä on 4 000 työntekijää noin 500 ravintolassa. Compass Group toimii maailmanlaajuisesti useilla sektoreilla, kuten yritykset ja teollisuus, terveydenhoitoala ja vanhustyö, koulutus, urheilu ja vapaa-aika. Meillä on kolme vastuullisuuspainopistettä: Terveys ja hyvinvointi, Muutokset ympäristön hyväksi ja Maapallon parhaaksi, joita kaikkia yhdistää turvallisuuskulttuuri.

Ruoka on intohimomme - se tuo meidän yhteen.
WWW-osoitehttp://fazerfoodservices.fi/
Yhteystiedotrekrytointi.food@compass-group-fs.com
Työpaikan osoite68500 KRUUNUPYY
PalkkausSopimuksen mukaan
Työkokemus1-5 vuotta
Työ alkaaElokuussa 2020 tai sopimuksen mukaan
Työaikamuu osa-aikatyö, Tarvittaessa työhön kutsuttava
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy26.07.2020
Jätä hakemushttps://www.compass-group-fs.com/globalassets/global/vacancies/fo/PSGFK026203F3VBQB79V78NJ8/components/details.html?nPostingId=64859&nPostingTargetId=109401&id=PSGFK026203F3VBQB79V78NJ8&LG=FN&mask=foodservices
Hakulomakkeen WWW-osoitehttp://www.compass-group-fs.com/fi
Ilmoitus jätetty06.07.2020
Ilmoitusnumero10392748

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

29 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin