Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Kokki

Compass Group FS Finland Oy Orivesi

Työ, jossa voit luoda uusia ja maukkaita kokemuksia.

Kokki

Tervetuloa mukavaan ja osaavaan joukkoomme, kun haemme kokkia Tampereen seudun ammattiopisto Tredun ravintolaan Orivedelle. Ravintolan osoite on Ammattikouluntie 5, 35100 Orivesi. Tule vastaamaan omalta osaltasi asiakkaidemme onnistuneesta ruoka- ja palvelukokemuksesta viihtyisässä ympäristössä.

Kokkina valmistat ja esille laitat maukkaat lounasruuat ravintolaan sekä toiseen toimipisteeseen lähetettäväksi. Asiakkainamme on päiväkotilapsia, peruskoululaisia ja opiskelijoita sekä henkilökuntaa. Valmistat myös herkullisia kahvilatuotteita ja työskentelet asiakaspalvelussa sekä osallistut monipuolisesti muihin ravintolan tehtäviin.

Kokin tehtävä on kokoaikainen ja määräaikainen 20.12. saakka. Sinulla on hyvät mahdollisuudet työsuhteen jatkoon määräaikaisuuden päätyttyä. Työvuorot sijoittuvat arkisin klo 7 ja 15 välille.

Miksi Compass Group?
Compass Group työnantajana huolehtii henkilökunnan hyvinvoinnista, jotta kaikki voivat olla arjen sankareita. Olemme arvolähtöinen organisaatio, jolle työntekijöillä on todella merkitystä. Työntekijämme tekevät meistä paitsi merkittävän työnantajan, myös upean mahdollisuuden ruokapalvelualalla uraa suunnitteleville. Meillä ihmiset ovat tärkeitä - niin asiakkaat kuin työntekijätkin.

Mitä toivomme sinun tuovan tiimiin?
Sinulla on tehtävään sopiva koulutus ja aikaisempaa työkokemusta vastaavista kokin tehtävistä. Kokkina valmistat maukasta ruokaa ja osaat ruokatuotteiden houkuttelevan esille laiton. Olet organisointikykyinen, sinulla on itsenäinen ja reipas työote sekä positiivinen palveluasenne. Etsimme joukkoomme joustavia ja positiivisia tiimipelaajia, jotka haluavat toimia nuorten asiakkaidemme ruokaystävinä heidän koulupolullaan.

Hae nyt ja tule mukaan osaavaan joukkoomme
Kiinnostuitko? Hae mukaan tiimiin. Täytä ja lähetä hakemuksesi alla olevan linkin kautta 19.7. mennessä.

Compass Group on Pohjoismaiden johtava ruokapalveluyritys, jonka liikevaihto on noin miljardi euroa. Tarjoamme yli 750 000 ateriaa päivässä ja työllistämme yli 13 000 henkilöä 1 700 kohteessa Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa ja Virossa. Suomessa meillä on 4 000 työntekijää noin 500 ravintolassa. Compass Group toimii maailmanlaajuisesti useilla sektoreilla, kuten yritykset ja teollisuus, terveydenhoitoala ja vanhustyö, koulutus, urheilu ja vapaa-aika. Meillä on kolme vastuullisuuspainopistettä: Terveys ja hyvinvointi, Muutokset ympäristön hyväksi ja Maapallon parhaaksi, joita kaikkia yhdistää turvallisuuskulttuuri.

Ruoka on intohimomme - se tuo meidän yhteen.
WWW-osoitehttp://fazerfoodservices.fi/
Yhteystiedotrekrytointi.food@compass-group-fs.com
Työpaikan osoiteAmmattikouluntie 5, 35100 ORIVESI AS
PalkkausSopimuksen mukaan
Työkokemusyli 5 vuotta
Työ alkaaElokuussa 2020 tai sopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kesto3 - 6 kk, 20.12. saakka
Haku päättyy19.07.2020
Jätä hakemushttps://www.compass-group-fs.com/globalassets/global/vacancies/fo/PSGFK026203F3VBQB79V78NJ8/components/details.html?nPostingId=64379&nPostingTargetId=109441&id=PSGFK026203F3VBQB79V78NJ8&LG=FN&mask=foodservices
Hakulomakkeen WWW-osoitehttp://www.compass-group-fs.com/fi
Ilmoitus jätetty06.07.2020
Ilmoitusnumero10392793

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

38 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin