Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Ravintolapäällikkö

Compass Group FS Finland Oy Pietarsaari

Rakastamme työtämme - ruokaa ja palveluita asiakkaillemme, joka päivä.
Ravintolapäällikkö, tule ammattilaistiimiimme UPM Pietarsaaren ravintolapalveluihin.

Uudessa asiakkuudessamme toimimme tehdasalueella kolmessa eri henkilöstöravintolassa sekä hoidamme vierashuvilan edustustilaisuudet. Toimintamme ydin on monipuoliset, tasokkaat ja maukkaat lounasruokailut ja hoidamme tyylikkäästi myös asiakkaidemme kokous- ja tilaisuustarjoilut.

Etsimme kokenutta, monipuolista osaajaa johtamaan ravintolatoimintaamme.

Työssäsi vastaat siitä, että tämä ammattilaisten tiimisi kulkee samaan suuntaan, kohti tavoitteitamme ja johdat heitä esimerkilläsi osallistuen. Tulet toimimaan sopimusasiakkaamme kanssa yhteistyössä, kehittäen ja varmistan toimintamme laadukkuuden. Myynti- ja markkinointihenkisyys sekä businessäly asuvat sinussa ja löydät aina uusia tapoja ylittää asiakkaamme odotukset. Olet ravintolastasi tulosvastuullinen ja raportoit toimipaikan toiminnasta asiakkuuspäällikölle.

Tehtävä alkaa elokuussa ja on kokoaikainen ja vakituinen. Työ ravintoloissamme on pääsääntöisesti arkisin tehtävää päivätyötä, toki asiakkaan tilaisuuksien mukaisesti joustamme työajoissa.

Miksi Compass Group?

Tässä tehtävässä otat haltuusi ison merkittävän asiakkuutemme ja johdat sekä kehität sitä hyödyntäen omaa osaamistasi.

Compass Group työnantajana huolehtii henkilökunnan hyvinvoinnista, jotta kaikki voivat olla arjen sankareita. Olemme arvolähtöinen organisaatio, jolle työntekijöillä on todella merkitystä. Työntekijämme tekevät meistä paitsi merkittävän työnantajan, myös upean mahdollisuuden ruokapalvelualalla uraa suunnitteleville. Meillä ihmiset ovat tärkeitä - niin asiakkaat kuin työntekijätkin.

Mitä toivomme sinun tuovan tiimiin

Osaamisesi perustuu aikaisempaan menestyksekkääseen esimieskokemukseen, monipuoliseen ravintola-alan osaamiseen sekä ymmärrät ravintola-alan lainalaisuudet. Osaat organisoida ja johtaa toimintaa sekä haluat kehittää toimintaa yhteistyössä tiimin ja asiakkaan kanssa. Olet järjestelmällinen ja tavoitteellinen. Sinulle asiakkaan onnistunut palvelukokemus on kunnia-asia. Olet taidokas ja luottamusta herättävä asiakasyhteistyössä. Sinulla on hyvät viestintä ja IT-taidot. Ruotsin ja englannin kielen osaaminen katsotaan eduksi.

Etsitkö hyvältä maistuvaa työtä? Löydä työpaikka sinun makuusi.

Hae tehtävää, lähetä ansioluettelosi ja hakemuksesi palkkatoiveineen 26.7. mennessä alla olevan linkin kautta. Tehtävässä vaaditaan työturvallisuuskortti, sen koulutamme tarvittaessa. Sinulla olisi hyvä olla myös B-ajokortti autoiluun tehdasalueella.

Compass Group on Pohjoismaiden johtava ruokapalveluyritys, jonka liikevaihto on noin miljardi euroa. Tarjoamme yli 750 000 ateriaa päivässä ja työllistämme yli 13 000 henkilöä 1 700 kohteessa Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa ja Virossa. Suomessa meillä on 4 000 työntekijää noin 500 ravintolassa. Compass Group toimii maailmanlaajuisesti useilla sektoreilla, kuten yritykset ja teollisuus, terveydenhoitoala ja vanhustyö, koulutus, urheilu ja vapaa-aika. Meillä on kolme vastuullisuuspainopistettä: Terveys ja hyvinvointi, Muutokset ympäristön hyväksi ja Maapallon parhaaksi.

Ruoka on intohimomme - se tuo meidän yhteen.
WWW-osoitehttp://fazerfoodservices.fi/
YhteystiedotLisätietoja tehtävästä antaa Operatiivinen suunnittelija Christian Antila, 044 7119705, 8.7 ja 15.7 klo: 12 - 16 välisenä aikana
Työpaikan osoite68600 PIETARSAARI
PalkkausSopimuksen mukaan
Työkokemusyli 5 vuotta
Työ alkaaSopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy26.07.2020
Jätä hakemushttps://www.compass-group-fs.com/globalassets/global/vacancies/fo/PSGFK026203F3VBQB79V78NJ8/components/details.html?nPostingId=64779&nPostingTargetId=109241&id=PSGFK026203F3VBQB79V78NJ8&LG=FN&mask=foodservices
Hakulomakkeen WWW-osoitehttp://www.compass-group-fs.com/fi
Ilmoitus jätetty02.07.2020
Ilmoitusnumero10390398

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

42 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin