Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Koneenasentaja

ContiTech Finland Oy Harjavalta

ContiTech Finland Oy valmistaa korkealuokkaisia kuljetinhihnoja asiakkaidemme tarpeiden mukaisesti. Tehtaamme sijaitsee Tampereella Myllypuron teollisuusalueella ja meitä Contilaisia on Suomessa n. 120 henkilöä. Toimintamme kattaa myös maanlaajuiset hihna- ja kuljetinhuoltopalvelut, sekä kulutusosien toimittamisen. ContiTech Finland Oy on osa Continental-konsernia, jolla on maailmanlaajuisesti 240 000 työntekijää


Haemme Harjavallan toimipisteeseen asentajaa hihna- ja kuljetinhuoltotehtäviin

Hakijalla olisi hyvä olla kokemusta kunnossapito-/asennustehtävistä sekä intoa ja halukkuutta kehittyä työssään. Haemme joustavaa, oma-aloitteista ja luotettavaa henkilöä. Omaat kokemusta/ halun toimia asiakkaiden kanssa sekä sopeudut lyhyellä aikavälillä muuttuviin työtehtäviin ja aikatauluihin.
Työtehtävät ovat pääsääntöisesti asiakkaiden toimitiloissa tapahtuvaa matkatyötä Länsi-Suomen alueella, mutta myös tarvittaessa muilla paikkakunnilla. Pystyt työskentelemään itsenäisesti sekä osana tiimiä. Eduksi katsomme C1 tai C-ajokortin.

Tarjoamme mielenkiintoisia ja haastavia tehtäviä kannustavassa ja avoimessa työyhteisössä.

Lisätietoja tehtävästä antaa aluepäällikkö Riku Sorjonen 050-5627341. Lähetä hakemuksesi osoitteella riku.sorjonen@continental.com viimeistään 30.6.2019. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.
WWW-osoitehttp://www.contitech.fi
YhteystiedotRiku Sorjonen 050-5627341
Työpaikan osoiteLyytikänkatu 24, 29200 HARJAVALTA
Palkkaussopimuksen mukaan
Työkokemus1-5 vuotta
Työ alkaasopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kesto6 - 12 kk
Jätä hakemusriku.sorjonen@continental.com
Ilmoitus jätetty04.06.2019
Ilmoitusnumero9988941

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

79 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin