Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Kalusteasentajia

Coor Service Management Oy Helsinki

Onnistuvatko sinulta sukkelasti kalusteiden kokoaminen ja tiedät kuinka hoitaa muutot sujuvasti? Onko sinulla silmää myös hyvälle asiakaspalvelulle? Jos nyökkäilet päätäsi päätteen ääressä jatka lukemista, sillä etsimme nyt Helsinkiin

KALUSTEASENTAJIA

Mitä Coor tarjoaa sinulle?
Tarjoamme sinulle kokoaikaisen (37,5h/viikko) kesätyön 31.8 asti, missä työvuorot sijoittuvat vaihtelevasti kello 7-16 välillä. Toivomme, että olet valmis aloittamaan tehtävässä viimeistään 22.7. Kesätyöpaikkasi sijaitsee arvostetun asiakkaamme pääkonttorin viihtyisissä tiloissa, ja pääset osaksi isompaa asiakkaamme kiinteistön palveluista huolehtivaa tiimiä. Kesätyöpaikkasi sijaitsee Helsingin Vallilassa ja sinne on erinomaiset kulkuyhteydet. Palkkaus tehtävään on Kiinteistöpalvelualan työntekijöiden työehtosopimuksen mukaan.


Mitä tarvitset tässä tehtävässä onnistumiseen?
Aikaisempi kokemuksesi voi olla esimerkiksi muuttopalveluista. Tavallisimmat työkalut, kuten ruuvimeisseli ja porakone pysyvät sinulla kädessä, ja tiedät kuinka huonekalujen siirtäminen onnistuu niin, että sekä ihmiset, että tavarat siirtyvät turvallisesti paikasta toiseen. Tarvitset tehtävässä B-ajokorttia sekä suomen kielen taitoa. Tärkeää on myös, että olet helposti lähestyttävä asiakaspalvelija ja hyvä työkaveri.

Kuulostiko tämä sinun kesätyöpaikaltasi?
Hae tehtävään mahdollisimman pikaisesti, kuitenkin 21.7. mennessä. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.
Lisätietoja sinulle antaa mielellään palvelupäällikkö Raija Peltomaa arkisin kello 8-15. Raijan tavoitat numerosta 040 5517259.

Voit käydä tutustumassa meihin coorilaisiin ja arkeemme myös Instagramissa (coor_suomi) ja Facebookissa (Coor Suomi).

Coor on mukana Vastuullinen kesäduuni- kampanjassa.

Coor on Pohjoismaiden johtavia palveluntoimittajia. Tarjontamme kattaa kaikki tukipalvelut, joita yksityisen tai julkisen sektorin tehokkuus ja toimivuus edellyttävät. Coorilla on markkinoiden laajin palvelutarjonta ja erityisosaamista kolmella palvelualueella: käyttäjäpalvelut, kiinteistöpalvelut ja strateginen neuvonta. Yhtiössä työskentelee noin 9200 henkilöä pääasiassa Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa. Liikevaihto on noin 970 miljoonaa euroa.
WWW-osoitehttp://www.coor.com
YhteystiedotRekrytointikoordinaattori hr_fi@coor.com. Käsittelemme kaikki hakemukset rekrytointijärjestelmässämme.
Työpaikan osoite00100 HELSINKI
PalkkausKiinteistöpalvelualan TES
Työn luonnekesätyö
Työ alkaamahdollisimman pian
Työaikakokoaikatyö
Työn kesto1 - 3 kk, 31.8.2020
Haku päättyy21.07.2020 klo 23:59
Jätä hakemusTehtävään voit hakea sähköisellä hakulomakkeella 21.7. mennessä oheisen linkin kautta.
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://rekrycoor.mepco.fi/MepRekry/Application/Index/1688/
Ilmoitus jätetty07.07.2020
Ilmoitusnumero10394877
Työnantajan viite1688

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

37 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin