Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Siivooja

Coor Service Management Oy Liminka

Onko sinulla silmää puhtaudelle ja hyvälle asiakaspalvelulle? Haetko erityisesti arkityötä? Etsimme nyt Ala-Temmekseen Liminkaan monipuolisiin tehtäviin


SIIVOOJAA


Mitä tarjoamme sinulle
Työsuhde on vakituinen ja osa-aikainen 20h/viikko ja työvuorot ovat arkisin kello 7-11. Jos etsit enemmän kokoaikaista työsuhdetta ja olet valmis kulkemaan omalla autolla Ouluun 11 jälkeen, voimme tarjota sinulle 37,5 viikkotuntia. Toivomme sinun aloittavan tehtävässä mahdollisimman pian.


Monipuolinen tehtävänkuvasi
Siivoojana olet tärkeässä roolissa varmistamassa käyttäjien viihtyvyyden siivoamalla toimisto- ja luokkatiloja. Osallistut aamupalan valmistukseen ja opastat nuoria asiakkaita arjen askareissa henkilökunnan kanssa.


Käytössäsi ovat laadukkaat siivousvälineet ja -laitteet, joten aikaa ja hermoja ei kulu väärillä työvälineillä työskentelyyn. Toivomme, että sinulla on aikaisempaa kokemusta siivousalalta ja hygieniapassi. Tehtävässä tarvitset suomen kielen taitoa. Lisäksi toivomme, että olet asiakaspalveluhenkinen ja lämmin persoona ja kanssasi on kiva tehdä töitä.


Meille on tärkeää, että voimme tarjota kaikille miellyttävän ja turvallisen työympäristön, reilut työehdot, työssä tarvittavan tuen sekä mahdollisuuksia kehittää itseään. Haluamme, että henkilöstömme viihtyy työssään. Kehitämme jatkuvasti omia toimintatapojamme, jotta jokaisella työntekijällä olisi hyvä olla töissä. Todisteena työstämme työturvallisuuden eteen olemme juuri saaneet ensimmäisenä pohjoismaisena suuryrityksenä ISO 45001 -standardin mukaisen sertifikaatin. Standardi keskittyy työterveyden ja työturvallisuuden johtamiseen.


Kiinnostuitko?
Kuulostaako tämä sinulle sopivalta paikalta? Hienoa! Haluamme kuulla sinusta lisää. Hae tehtävään viimeistään 29.8.2019 mennessä. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten jos innostuit tehtävästä, hae paikkaa jo tänään täyttämällä hakulomake.


Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Henrika Lohvansuu p. 050 569 7769.


Coor on Pohjoismaiden johtavia palveluntoimittajia. Tarjontamme kattaa kaikki tukipalvelut, joita yksityisen tai julkisen sektorin tehokkuus ja toimivuus edellyttävät. Coorilla on markkinoiden laajin palvelutarjonta ja erityisosaamista kolmella palvelualueella: käyttäjäpalvelut, kiinteistöpalvelut ja strateginen neuvonta. Yhtiössä työskentelee noin 9 100 henkilöä pääasiassa Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa. Liikevaihto on noin 925 miljoonaa euroa.
WWW-osoitehttp://www.coor.com
YhteystiedotHenrika Lohvansuu p. 050 569 7769.
Työpaikan osoite91900 LIMINKA
PalkkausKiinteistöpalvelualan TES
Työ alkaamahdollisimman pian
Työaikakokoaikatyö, osa- tai kokoaikaityö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy29.08.2019 klo 23:59
Jätä hakemusTehtävään voit hakea 29.8. mennessä hakulomakkeella.
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://rekry.coor.fi/MepRekry/Application/Index/1269/
Ilmoitus jätetty13.08.2019
Ilmoitusnumero10060245
Työnantajan viite1269

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

8 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin