Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Siivooja

Coor Service Management Oy Porvoo

Onko sinulla silmää puhtaudelle ja hyvälle asiakaspalvelulle? Etsitkö kokoaikaista ja vakituista työtä siivousalalta? Meillä on sinulle sopiva tehtävä avoinna, sillä etsimme Porvooseen


SIIVOOJAA


Miksi kannattaa tulla töihin Coorille


Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen (37,5h/viikko) ja työvuorosi ovat kello 6-14. Työpaikka sijaitsee Porvoon keskustan tuntumassa.


Meille on tärkeää, että voimme tarjota kaikille miellyttävän ja turvallisen työympäristön, reilut työehdot, työssä tarvittavan tuen sekä mahdollisuuksia kehittää itseään. Haluamme, että henkilöstömme viihtyy työssään. Kehitämme jatkuvasti omia toimintatapojamme, jotta jokaisella työntekijällä olisi hyvä olla töissä. Todisteena työstämme työturvallisuuden eteen olemme juuri saaneet ensimmäisenä pohjoismaisena suuryrityksenä ISO 45001 -standardin mukaisen sertifikaatin. Standardi keskittyy työterveyden ja työturvallisuuden johtamiseen.


Työnkuvasi


Siivoojana olet tärkeässä roolissa varmistamassa käyttäjien viihtyvyyden siivoamalla toimisto- ja luokkatiloja. Työ on vahvasti myös asiakaspalvelua, sillä tilojen käyttäjät ovat paikalla työpäiviesi ajan. Käytössäsi ovat laadukkaat siivousvälineet ja -laitteet, joten aikaa ja hermoja ei kulu väärillä työvälineillä työskentelyyn.

Mitä odotamme sinulta

Toivomme, että sinulla on laitoshuoltajan tutkinto tai aikaisempaa siivouskokemusta. Kokemuksesi kautta tiedät kuinka huoltaa ja käsitellä erilaisia pintoja ja tiloja. Tehtävään valituilta henkilöllä tulee olla hyvä suomen kielen taito sekä nuhteeton tausta. Toivomme, että työotteiltasi olet omatoiminen ja tarkka.


Kiinnostuitko?


Kuulostiko tämä juuri sinulle sopivalta tehtävältä? Hienoa, haluamme kuulla sinusta lisää! Tehtävään voit hakea hakulomakkeella 31.5. mennessä, mutta jos innostuit tehtävästä hae paikkaa jo tänään, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa sähköpostitse palvelupäällikkö Anne Syri anne.syri@coor.com.


Coor on Pohjoismaiden johtavia palveluntoimittajia. Tarjontamme kattaa kaikki tukipalvelut, joita yksityisen tai julkisen sektorin tehokkuus ja toimivuus edellyttävät. Coorilla on markkinoiden laajin palvelutarjonta ja erityisosaamista kolmella palvelualueella: käyttäjäpalvelut, kiinteistöpalvelut ja strateginen neuvonta. Yhtiössä työskentelee noin 9 100 henkilöä pääasiassa Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa. Liikevaihto on noin 925 miljoonaa euroa.
WWW-osoitehttp://www.coor.com
YhteystiedotAnne Syri anne.syri@coor.com
Työpaikan osoite06100 PORVOO
PalkkausKiinteistöpalvelualan TES
Työ alkaasopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy31.05.2019 klo 23:59
Jätä hakemusTehtävään voit hakea 31.5. mennessä hakulomakkeella.
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://rekry.coor.fi/MepRekry/Application/Index/1190/
Ilmoitus jätetty15.05.2019
Ilmoitusnumero9966670
Työnantajan viite1190

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

11 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin