Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Taloushallinnon työntekijä

Coor Service Management Oy Kotka

Etsimme nyt kesän ajaksi Kotkaan taloushallinnon tiimiimme vahvistukseksi

TALOUSHALLINNON KESÄTYÖNTEKIJÄÄ

Mitä me tarjoamme:
Tehtävä on erinomainen tilaisuus esimerkiksi kauppatieteiden opiskelijalle syventää omaa osaamista ja päästä näyttämään kykynsä. Taloushallinnon kesätyöntekijänä saat vastuullesi taloushallinnon rutiinitehtäviä kuten, laskutuksesta vastaaminen ja laskutusaineiston kokoaminen. Katsot, että laskutusprosessi rullaa kesän läpi ja avustat palvelupäälliköitä laskujen käsittelyssä. Tarpeen ja valitun henkilön osaamisen mukaan tarjolla on ajoittain myös muita taloushallinnon tehtäviä. Tehtävä on määräaikainen ja kokoaikainen kesälomien sijaisuus 30.8. asti. Toivomme sinun aloittavan tehtävässä mahdollisimman nopeasti.

Mitä me odotamme sinulta:
Huolellisuus ja numerotarkkuus tulevat sinulta luontaisesti. Opintotaustasi on esimerkiksi kauppatieteissä ja sinulla on hyvä perusymmärrys taloushallinnon prosesseista. Toivomme, että sinulla on jo hieman aikaisempaa kokemusta saman kaltaisista tehtävistä. Hallitset hyvin Office-paketin ohjelmat ja olet näppärä Excelin käyttäjä. Uusien järjestelmien oppiminen käy sinulta nopeasti. Sinulla on hyvä suullinen ja kirjallinen suomen kielen taito. Työkaveriltamme toivomme iloista ja innostunutta asennetta, sekä rohkeutta selvittää ja kysyä sen, mitä et vielä osaa.

Kiinnostuitko?
Kuulostiko tämä sinulle passelilta kesätyöpaikalta? Hienoa! Odotamme kuulevamme sinusta lisää! Tehtävään voit hakea 2.6. mennessä, mutta jos innostuit tehtävästä älä aikaile, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana, ja täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa sähköpostitse sopimuspäällikkö Katarina Andersson, katarina.andersson@coor.com. Kirjoitathan sähköpostisi otsikkokenttään "Taloushallinnon kesätyöntekijä" .

Coor on Pohjoismaiden johtavia palveluntoimittajia. Tarjontamme kattaa kaikki tukipalvelut, joita yksityisen tai julkisen sektorin tehokkuus ja toimivuus edellyttävät. Coorilla on markkinoiden laajin palvelutarjonta ja erityisosaamista kolmella palvelualueella: käyttäjäpalvelut, kiinteistöpalvelut ja strateginen neuvonta. Yhtiössä työskentelee noin 9 100 henkilöä pääasiassa Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa. Liikevaihto on noin 925 miljoonaa euroa.
WWW-osoitehttp://www.coor.com
YhteystiedotKatarina Andersson katarina.andersson@coor.com
Työpaikan osoite48600 KOTKA
Palkkaussopimuksen mukaan
Työn luonnekesätyö
Työ alkaasopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kesto1 - 3 kk, / kesätyö 30.8.2019 asti
Haku päättyy02.06.2019 klo 23:59
Jätä hakemusTehtävään voit hakea 2.6. mennessä hakulomakkeella.
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://rekry.coor.fi/MepRekry/Application/Index/1191/
Ilmoitus jätetty16.05.2019
Ilmoitusnumero9967333
Työnantajan viite1191

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

10 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin