Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Lähihoitajaksi

Coronaria Hoiva Oy Lahti

Coronaria Kotikylä Lepolankatu on Lahdessa sijaitseva ikäihmisten tehostetun palveluasumisen koti.Lepolankadun palvelukoti tarjoaa turvallisen kodin 60 Päijät-Hämäläiselle iäkkäälle ihmiselle.Palvelukotimme sijaitsee Lahdessa Kivistönmäen alueella.Koti koostuu viidestä ryhmäkodista.

Etsimme joukkoomme haastavaan ja innostavaan työhön lähihoitajan oppisopimuskoulutuksesta kiinnostunutta henkilöä. Oppisopimuskoulutuksella voit opiskella ammatillisen tutkinnon.Etsimme ensisijaisesti henkilöä, jolla on jäljellä enintään vuosi opiskeluaikaa valmistumiseen.

Oppisopimuskoulutuksessa pääosa opinnoista järjestetään käytännön työtehtävissä työpaikalla, joita täydennetään tietopuolisilla opinnoilla.Oppisopimuskoulutus on päätoimista ja vaatii oma-aloitteellisuutta,aktiivisuutta ja itsenäistä otetta opiskeluun.Oppisopimus perustuu määräaikaiseen työsopimukseen.Työnantaja maksaa opiskelijalle työehtosopimuksen mukaisen palkan. Oppisopimuksesta sovitaan työnantajan ja koulun kanssa. Työpaikalla opiskelijalla on nimetty ohjaaja. Oppisopimuspaikka tarjotaan heti sopivan opiskelijan löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa palveluesimies Margit Vento, puh.050 3569361 arkisin klo 10-14 tai sähköpostitse margit.vento@coronaria.fi

Työpaikka on haettavissa Coronarian rekrytointisivuston kautta:
https://rekry.coronaria.fi/meprekryhoiva


Coronaria Hoiva Oy on asumis- ja hoivapalveluihin erikoistunut yritys. Olemme ikäihmisten, kehitysvammaisten sekä mielenterveysasiakkaiden asumispalveluiden edelläkävijä Suomessa. Asumis- ja hoivapalveluiden käyttäjänä pääset nauttimaan edistyksellisistä asumismuodoista ja palveluista, joissa hoivatyö perustuu aitoon välittämiseen. Meillä on aikaa ihmiselle. Se on ollut toimintamme sydän alusta saakka. Coronaria Hoiva on osa Humana-konsernia, joka on johtava pohjoismainen sosiaali- ja hoiva-alan yhtiö.
WWW-osoitehttp://www.coronaria.fi
YhteystiedotPalveluesimies Margit Vento, p.050-3569361 arkisin klo 10-14, s-posti margit.vento@coronaria.fi
Työpaikan osoiteLepolankatu 14E, 15210 LAHTI
Palkkaussopimuksen mukaan
Työn luonneoppisopimus
Työkokemusei lainkaan - 1v
Työ alkaa01.09.2019, sopimuksen mukaan
Työaika2-vuorotyö, 38,83 t/vko
Työn kestoyli 12 kuukautta, oppisopimuskoulutus
Haku päättyy29.08.2019
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://rekry.coronaria.fi/meprekryhoiva
Ilmoitus jätetty13.08.2019
Ilmoitusnumero10060580
Työnantajan viite1451

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

8 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin