Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Puheterapeutti

Coronaria Kuntoutuspalvelut Oy Kemi

Puheterapeutti - tule meille töihin!

Tarvitsemme lisävahvistusta Kemin tiimin. Kuntoutustyön toteutamme pääasiallisesti asiakkaalle tutussa ympäristössä, asiakkaan kotona, päiväkodissa tai koulussa. Käytössämme ovat liikkuvaan työhön suunniteltu asiakashallintajärjestelmä sekä työvälineet. Työn liikkuvuuden vuoksi tarvitset auton käyttöösi - voit käyttää joko omaa autoasi tai voit saada yrityksen auton käyttöösi.

Odotamme sinulta reipasta ja iloista työotetta, joustavuutta, intoa kehittää toimintaa ja lisäksi valmiutta liikkuvaan työhön. Työ edellyttää laillistetun puheterapeutin pätevyyttä.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden tehdä työtä joko kilpailukykyisellä kuukausipalkalla bonuksineen tai suoritepalkkamallilla. Voit itse valita elämäntilanteeseesi sopivan työaikaprosentin tai suoritemäärän. Meillä on innostava työyhteisö, joustava työaika, liikkuvaan työhön sopivat välineet ja kuntoutusmateriaalit, hyvät kouluttautumismahdollisuudet ja säännöllinen työnohjaus sekä monipuoliset hyvinvointia tukevat henkilöstöedut kuten Smartum-liikunta/kulttuurietu ja lounaskortti. Tiimeissämme on tarjolla on niin kollegiaalista kuin moniammatillistakin tukea. Kemin tiimiin kuuluu puhe-, toiminta-, fysio- ja psykoterapeutteja.

Työpaikka on haettavissa Coronarian kuntoutusliiketoiminnan työpaikkojen rekrytointisivuston kautta:
https://rekry.coronaria.fi/meprekrykuntoutus

Lisätietoja:

Tiimivastaava Kirsi Kinnunen, p. 050 521 0063 tai kirsi.kinnunen(a)coronaria.fi
Aluejohtaja Mirva Saarela, p. 040 183 6609 tai mirva.saarela(a)coronaria.fi


Coronaria - Terveydenhuollon uudistaja

Coronaria on täysin kotimainen terveys- ja hyvinvointipalveluihin erikoistunut kasvuyritys. Laajaan tarjontaamme kuuluvat monipuoliset perusterveydenhuollon, erikoissairaanhoidon ja kuntoutuksen palvelut.
WWW-osoitehttp://www.coronaria.fi
YhteystiedotTiimivastaava Kirsi Kinnunen p. 050 521 0063, kirsi.kinnunen(a)coronaria.fi, aluejohtaja Mirva Saarela p. 040 183 6609, mirva.saarela(a)coronaria.fi.
Työpaikan osoiteValtakatu 20, 94100 Kemi, 94100 KEMI
Palkkaussopimuspalkka
Työ alkaaSopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy02.08.2020
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://rekry.coronaria.fi/meprekrykuntoutus
Ilmoitus jätetty08.07.2020
Ilmoitusnumero10395410
Työnantajan viite1761

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

37 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin