Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Application Manager/Developer

Crosskey Banking Solutions Ab Maarianhamina

Vi söker nu Application Manager/Developer till Team UI/UX och Team Mobile till vårt kontor i Mariehamn.
Arbetet med frontend inom Crosskey har expanderat och vi behöver förstärka vårt gäng med en Application Manager för att ta an nya utmaningar. Vill du vara med oss på resan att skapa en ny grund för hur vi jobbar med frontend? Tycker du om att lösa problem och samtidigt bidra med nya förbättringsförslag som blir verklighet?
Din profil:
Vi söker dig som har en Högskoleutbildning inom IT eller motsvarande kompetens. Du har intresse av programmering och automation som arbetssätt.
Du kommer att ingå i våra team med produktägare, arkitekt, utvecklare och produktspecialist och ha ansvar att utveckla och underhålla våra kanaler inom frontend. Tillsammans med våra utvecklare jobbar du för att nå gemensamma mål. Har du erfarenhet/kunskaper inom t.ex., HTML5, CSS, JavaScript, Angular, Ionic, iOS, Android, Java, Jenkins, CI/CD, Integration testing, Automated testing, Security, REST APIs, JIRA, Scrum, etc.
Som person tar du ansvar för helheten och kan själv omsätta kundens behov till genomförbara lösningar. Du är en entusiastisk person och som vill vara med och driva utvecklingsprojekt och hitta nya affärsmöjligheter med fokus på både kvalitet och mål. För att bli framgångsrik i denna roll krävs även att du är glad, kommunikativ och nätverkande. Du engagerar dig i omvärldsbevakning och hänger med i de förändringar som sker inom branschen. Du uttrycker dig flytande i tal och skrift på svenska och engelska.
Vad vi kan erbjuda dig:
Hos oss blir du en del av ett gäng som präglas av professionalism, gemenskap, öppenhet och genuint engagemang. Vi erbjuder dig en kul och utmanande arbetsplats i ett nytänkande företag där våra anställda står i fokus. På Crosskey jobbar vi med frihet under ansvar där du får jobba i en öppen och flexibel miljö tillsammans med drivna och kunniga kollegor. Vi arbetar med den modernaste tekniken och har som mål att tillsammans utveckla de bästa produkterna för våra kunder.
Intervjuer sker löpande.
WWW-osoitehttp://www.crosskey.fi
YhteystiedotDelivery Manager BIPS Karl Borenius, karl.borenius@crosskey.fi, 0407644397
HR Manager Monika Sigmark, monika.sigmark@crosskey.fi, 0407178456
Työpaikan osoiteElverksgatan 10, 22100 MARIEHAMN
Työ alkaaenligt överenskommelse
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy31.07.2020
Jätä hakemusLåter detta intressant och utmanande? Sänd din intresseanmälan via vår hemsida https://www.crosskey.fi/sv/arbeta-hos-crosskey/
Ilmoitus jätetty24.06.2020
Ilmoitusnumero10383499

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

49 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin