Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Oikotie yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Java Developer/System Administrator - Trainee 2021

Crosskey Banking Solutions Ab Maarianhamina

Vi söker dig, och erbjuder trainee/sommarjobb inom Javautveckling och System Administrator.

Är du på slutrakan av dina studier eller nyligen utexaminerad? Analytisk, tålmodig och lösningsorienterad? Då kan det här vara trainee/sommar-jobbet för dig!

Vi erbjuder dig ett spännande arbete och möjligheten att utvecklas till ett proffs i ett nytänkande företag inom finans och IT. Vi söker nu trainees som javautvecklare, till våra olika Affärsområden. Samt System Administrator till Infrastructure & Operations. Du kommer att få värdefull arbetserfarenhet av mångsidiga uppgifter som trainee på Crosskey.

Hur vi jobbar
Hos oss blir du en del av en kultur som präglas av professionalism, öppenhet och genuint engagemang. Vi erbjuder dig en kul och utmanande arbetsplats i ett nytänkande företag där våra anställda står i fokus. På Crosskey jobbar vi med frihet under ansvar där du får jobba i en öppen och flexibel miljö tillsammans med drivna och kunniga kollegor. Vi arbetar med den modernaste tekniken och har som mål att tillsammans utveckla de bästa produkterna för våra kunder. Du får bland annat vara med och utveckla nya produkter och lösningar för internetbanker och mobila system.

Att jobba som systemutvecklare och -administratör på Crosskey ger dig goda möjligheter för vidare karriär som arkitekt, teknisk projektledare mm. Vi önskar att du behärskar svenska och engelska flytande i tal och skrift medan kunskaper i finska är meriterande.
Intresserad?

För frågor gällande traineeplatser kontakta
HR Manager Monika Sigmark.
Vi kommer att behandla ansökningar vartefter de kommer in.
Vi ser fram emot att höra från dig!
WWW-osoitehttp://www.crosskey.fi
YhteystiedotHR Manager Monika Sigmark, monika.sigmark@crosskey.fi, +358 407178456
Työpaikan osoiteElverksgatan 10, 22100 MARIEHAMN
Työ alkaasommar 2021
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy15.02.2021
Jätä hakemusSänd din intresseanmälan till https://www.crosskey.fi/sv/arbeta-hos-crosskey/
Ilmoitus jätetty24.11.2020
Ilmoitusnumero10529819

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

58 päivää sitten

Hae työpaikkaa
Takaisin