Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Iltatyötä opiskelijoille

CustomerHelp Nordic Ab Helsinki

Opiskelija! Haluatko tienata opintotuen maksimimäärän jokainen tukikuukausi? Suuren tunnetun yrityksen lisämyyntiä nykyasiakkaille puhelimitse.
 
Työsi on tarjota puhelimitse nykyasiakkaille kokeiluun -50% hinnalla tuote joka on Ravitsemus ja lääketieteen ammattilaisten kehittämä.
 
Teemme lisämyyntiä vain nykyisille asiakkaille. Ei siis ikävää kylmämyyntiä.
 
Rakensimme täysin Opiskelijoille suunnatun iltatyön, jossa Opintotuen maksimi 696€ on Takuupalkkasi kaikissa projekteissa osa-aikaisena. Tämän lisäksi meillä on tuloksentekijöille joka päivä S-ryhmän lahjakortteja ja muita rahanarvoisia kannustimia peruspalkan ja provision lisäksi. Tarjoamme myös joka vuoron alussa ilmaisen ruoan opiskelijoille hedelmä ja kahvitarjoilun lisäksi. Elixian kuntosalijsenyyden sekä matkakortin, Friday Beers, yhteistä aktiviteettia kuukausittain jne jne. Tärkein meille on, että töissä viihdytään ja tienataan Opintotuen maksimitulo mahd pienillä tunneilla.
 
Voit itse vaikuttaa työaikoihisi lukujärjestyksen mukaan Maanantai - Lauantai välillä. Pääosin iltavuoro työskentelee 16-21 välillä.
 
Palkkaamme nyt laadukaiden tuotteiden myyntiin energisiä opiskelijoita koulutettavaksi osaksi pientä ja tosi mukavaa tiimiä. Työ tehdään erittäin viihtyisistä toimitiloista Jätkäsaaresta, johon pääsee kahdella eri Sporalla 50 metrin päähän..
 
Meillä ei ole alalle tuttuja pieniä koppeja, josta soittelet paperi kourassa päivästä toiseen vaan tosi mukavat työpisteet ja avotoimisto, jossa jokainen työpäivä alkaa motivoinnilla ja koulutuksella. Telemyynti nykyasiakaskantaan on aidosti mukavaa ja siistiä sisätyötä, jossa hyvässä tiimissä on jopa hauskaa työskennellä. Asiakkaat ottavat puhelut ilolla vastaan ja ovat jo tilanneet muita tuotteita puhelimitse.
 
Emme vaadi aiempaa kokemusta myynnistä tai Asiakaspalvelusta. Koulutamme alusta saakka uusia alalle.
 
Edellytämme:
 
-16 vuoden ikää
- Halu oppia puhelintyöstä
- Työskenntelyä vähintään 3 iltana viikossa
- Sujuvaa Suomenkieltä
- Positiivista elämänasennetta
 
Plussaa:
 
+ Ruotsin tai Englanninkielentaito
+ Urheilutausta
+ Halu nousta esimiestehtäviin
+ Opiskelet kauneusalalla tai kiinnostusta
 
Palkkaamme vain 2 tekijää lisää 22.02 mennessä eli toimi nopeasti.
 
Meille on helppo hakea töihin:
 
1.Lisää meidät Whatsapiin +358 40 371 4168 (Customerhelp Rekry Whatsapp)
 
2. Laita kuva itsestäsi ja parilla lauseella meille Whatsapiin
3. Ehdota 2 sinulle sopivaa kellonaikaa puhelinhaastattelulle Ma-Pe 16-20 aikavälillä
4. Soitamme sinulle sopivana aikana
 
Paikat täytetään jo 22.02 mennessä ja työ alkaa heti sopivien henkilöiden löydyttyä
 
Kaikki työpaikkamme löydät parhaiten Fb sivultamme

50 päivää sitten

Hae työpaikkaa
Takaisin