Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Parturi-kampaaja

Cutters Finland Oy Espoo

Haluatko olla osa nopeasti kasvavaa Cutters-perhettä? Etsimme niin kokoaikaisia kuin osa-aikaisiakin työntekijöitä vakituiseen työsuhteeseen! Espoon Cutters salonki sijaitsee kauppakeskus Sellossa, ja pian avamme ovemme myös Isossa Omenassa ja Ainoassa.

Cutters syntyi halusta tehdä asioita paremmin niin asiakkaiden kuin työntekijöidenkin näkökulmasta. Asiakkaille halusimme tarjota kohtuuhintaista ja laadukasta hiustenleikkuuta kohtuullisessa ajassa. Työntekijöille halusimme tarjota mahdollisuuden keskittyä nimenomaan hiusten leikkaamiseen, eli:

- Palkkatyön, johon sisältyy reilu peruspalkka ja motivoiva bonusjärjestelmä
- Työvälineet ja lakisääteisen työterveyshuollon
- Mahdollisuuden toimia ympäristössä, jossa ei ole väriaineita ja kemikaaleja
- Turvallisen työpaikan ja esimiesten sekä johdon jatkuvan tuen
- Hyvät ura- ja kehitysmahdollisuudet sekä Suomessa että kansainvälisesti kasvavassa yrityksessä

Ei siis kikkailua vuokratuolien kanssa vaan turvallinen työsuhde, jossa työnantaja antaa täyden tuen työntekijöilleen! Cutters on myös siellä missä ihmiset ovat. Salonkimme sijaitseva pääsääntöisesti ostoskeskuksissa ja vilkkaimmilla kaduilla, asiakkaita siis riittää. Me Cuttersilla haluamme tarjota asiakkaillemme kokonaisvaltaisen asiakaskokemuksen niin, että he tuntevat olonsa tervetulleeksi Cuttersin salongissa. Etsimme nyt joukkomme positiivista parturikampaajaa, joka suhtautuu intohimoisesti parturikampaajan ammattiin ja laittaa aina asiakkaan etusijalle. Jos olet;

- Koulutettu kampaamoalan ammattilainen
- Asiakaspalveluhenkinen ja ahkera tiimipelaaja
- Vastuuntuntoinen ja kehitysmyönteinen työntekijä

niin laita hakemus! Työkielinä käytät sujuvasti suomea tai englantia. Cutters-perhe kasvaa jatkuvasti niin Suomessa kuin kansainvälisestikin ja haluamme olla alan edelläkävijöitä. Cuttersilla viihtyy varmasti jos motivoituu uusista haasteista ja on tietoinen viimeisimmistä trendeistä. Kehitämme jatkuvasti myös omaa akatemia -konseptiamme ja koulutusohjelmaamme.


Mikä on Cutters?

Cut Hair - Cut Time - Cut Cost

Cutters on tällä hetkellä Pohjoismaiden innovatiivisin ja nopeimmin kasvava parturikampaamokonsepti. Cuttersilla emme tee eroa asiakkaiden välillä vaan tarjoamme kaikille asiakkaille 15 minuutin hiustenleikkuun hintaan 24,99 €.

Käytämme päivittäisessä työssämme digitalisaation ja uusimman teknologian mukanaan tuomia mahdollisuuksia. Cuttersilla matka hyvästä ideasta käytännön toteutukseen ei ole pitkä.

Norjassa Cuttersin salongit ovat suosituimpia parturikampaamoja koko maassa ja Cutters saa jatkuvasti huomiota mediassa ja asiakkaiden keskuudessa. Tämä on myös tavoitteenamme Suomessa.

Kasvamme ennätysvauhtia ja etsimme jatkuvasti joukkoomme ahkeria ja inspiroivia persoonia! Ahkerille ja intohimoisille persoonille on Cuttersissa loistavat tulevaisuuden mahdollisuudet, koska Cuttersilla on kunnianhimoiset kasvutavoitteet niin Suomessa kuin kansainvälisesti.

Jos kiinnostuit tehtävästä niin lähetä suoraan työhakemus oheisesta linkistä tai ota yhteyttä, niin voimme keskustella lisää. Työn aloitus on sovittavissa. Kontaktoimme hakijoita jo hakuaikana.


Ville Vänskä
Cutters Finland, HR & Recruitment

P +358 400949503
E ville.vanska@cutters.fi
WWW-osoitehttps://www.cutters.fi/
YhteystiedotVIlle Vänskä, +358 400949503, ville.vanska@cutters.fi
Työpaikan osoite02230 ESPOO
PalkkausTES:n mukainen tai bonuspalkka
Työkokemus1-5 vuotta
Työ alkaaSopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö, Kokoaikainen & osa-aikainen
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy31.08.2020 klo 23:59
Jätä hakemushttps://join.cutters.fi/
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://join.cutters.fi/
Ilmoitus jätetty03.07.2020
Ilmoitusnumero10392413

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

41 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin