Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Siivoustyönohjaaja

Dastia-Siivous Oy Turku

Dastia-Siivous Oy on vuonna 1996 perustettu suomalainen, valtakunnallisesti konseptoituun yrityssiivoukseen erikoistunut palveluliike. Tyypilliset siivouskohteemme ovat myymälöitä, ravintoloita ja kuntosaleja sekä erilaisia toimisto- ja tuotantotiloja. Asiakasyrityksemme Suomen suurimpia konserneja ja kansainvälisiä ketjua, joille tarjoamme siivouspalveluiden ohella yhteistyökumppaneidemme tuottamia lisäpalveluita. Yhtiön päätoimipaikkana on Helsinki ja asiakaskohteet sijaitsevat yli 40 kaupungissa Etelä-Suomesta Lappiin saakka.

Dastia on kasvava, yksityinen yritys, jonka toiminta perustuu inhimillisten arvojen, oman työn ja asiakkaiden kunnioittamiseen, avoimuuteen ja jatkuvaan kehitykseen yrityksen oman laatu- ja toiminnanohjausjärjestelmien avulla. Ketterän organisaation taustalla on lisäksi joukko huolellisesti valittuja ja luotettavia yhteistyökumppaneita, joiden kanssa Dastia on rakentanut poikkeuksellisen liikkuvan ja tehokkaan organisaation tukemaan päivittäisten palveluiden laadukasta tuotantoa.

Yrityksen suurin voimavara on kuitenkin sitoutunut ja motivoitunut henkilökunta, joka koostuu noin 150 puhtausalan ammattilaisesta. Pyrimme tarjoamaan henkilöstöllemme vakituisia työsuhteita vakituisissa asiakaskohteissa sekä tarvittaessa mahdollisuuden kouluttautua ja kehittää omaa osaamista, yksilön oma elämäntilanne ja valmiudet huomioiden.

Haemme motivoitunutta siivoustyönohjaajaa, jonka tehtäviin kuuluvat työjärjestelyt, työntekijöiden perehdytys, laadunseuranta sekä raportointi, materiaalitilaukset ja itse siivoustyö. Päiväsi koostuvat osittain oman kohteesi siivouksesta ja ohjaajan työstä.

Henkilönä olet ennakkoluuloton, positiivinen, mahdollisuuksia tunnistava tiimipelaaja, joka on helposti lähestyttävä, luotettava ja joustava. Toimit lähiesimiehesi oikeana kätenä ja tiimisi tukipuuna, jolla on kyky positiivisella otteella saada homma toimimaan.

Tehtävässä vaaditaan suullista ja kirjallista suomen ja englannin kielen taitoa, ajokorttia, korkeaa työmoraalia ja välillä hurttia huumorimieltä.
Tarjoamme sinulle mahtavan tiimin, joka auttaa ja tukee sinua onnistumisessa, lähiesimiehen tukemaan päivittäistä työtäsi sekä mahdollisuuden kouluttautua alalla oman motivaatiosi mukaan.
Mikäli haluat mukaan mahtavaan tiimiin, hae heti!
WWW-osoitehttp://dastia.fi
YhteystiedotLisätiedot ja hakemukset;

Aluepäällikkö Päivi Tyrväinen paivi.tyrvainen@dastia.fi
Työpaikan osoiteVarkkavuorenkatu, 20320 TURKU
PalkkausSopimuksen mukaan
Työkokemus1-5 vuotta
Työ alkaaSopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy15.11.2019
Hakulomakkeen WWW-osoitehttp://dastia.fi
Ilmoitus jätetty18.10.2019
Ilmoitusnumero10138400

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

27 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin