Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Henkilökohtainen avustaja, Seinäjoki, kurikka,...

Debora Oy Seinäjoki

Etsimme henkilökohtaisia avustajia useisiin eri työkohteisiimme niin Seinäjoelle, Jalasjärvelle, Jurvaan kuin Kurikkaankin. Sinulla on mahdollisuutta vaikuttaa työaikoihisi ja työmääriisi ja näin ollen työ sopii hyvin myös esimerkiksi opiskelijoille :)

Deborasta

Debora on vuonna 1999 perustettu perheyritys, joka tarjoaa nykyään valtakunnallisesti kotiin tuotettavia palveluita vauvasta vaariin periaatetta noudattaen.

Toimintamme perustuu arvomaailmaan, jonka keskiössä on ihminen ja lähimmäisyys. Teemme pieniä ja suuria arjen tekoja aidosti toisistamme välittäen. Pidämme haasteista ja pidämme yhtä niiden voittamiseksi.

Aidosti välittäen

Pieniä ja suuria tekoja

Haasteet on tehty voitettavaksi

Pidämme yhtä

Työnkuvasta

Henkilökohtaisen avustajan tehtävä on avustaa asiakasta niissä tehtävissä, joita asiakas tekisi itsenäisesti, mikäli sairaudeltaan tai vammaltaan kykenisi. Avustajan tehtävänkuva on vaihtelevaa, monipuolista ja räätälöityy asiakkaan tarpeiden ja elämäntilanteen mukaisesti.

Henkilökohtaisen avustajan tehtäviin kuuluu olennaisena osana kodinhoidolliset toimet, kuten pyykkihuolto, kaupassa käynti, ruoan laitto ja siivous. Lisäksi avustamista voi tapahtua muun muassa asiakkaan työssä, opiskelussa, harrastuksissa, matkoilla tai lääkäri- tai fysioterapiakäynneillä. Avustamiseen saattaa sisältyä myös avustaminen asiakkaan henkilökohtaisessa hygieniassa, pukeutumisessa, wc-käynneillä ja muissa itsehoitoon liittyvissä asioissa.

Tarjoamme sinulle:

- Monipuolisen työskentelykentän sekä vaihtelevan työnkuvan

- Uusille ideoille avoimen työyhteisön

- Hyvät kehittymismahdollisuudet

- Mukavan työyhteisön

- Mahdollisuuden vaikuttaa omiin työaikoihisi.

Henkilökohtaisena avustajana sinulta ei vaadita sosiaali-ja terveydenalan koulutusta. Innostus oppia uusia asioita ja auttaa muita ovat paljon koulutustaustaasi tärkeämpiä asioita.

Vaikka toimistomme sijaitseekin Seinäjoella, on meillä asiakkaita ympäri Etelä-Pohjanmaata mm. Kurikassa, Jurvassa ja Jalasjärvellä. Muutama avustuspaikka meiltä löytyy myös Seinäjoelta.

Ajokortin sekä oman auton käyttömahdollisuus ovat työtehtävässä suotavia, mutteivät pakollisia sillä voimme mahdollisuuksien mukaan tarjota töitä asuinpaikkakunnaltasi.
WWW-osoitehttp://www.debora.fi
YhteystiedotEssi Ilola essi.ilola@debora.fi
Työpaikan osoiteTyö useassa osoitteessa tai etätyö
PalkkausYksityisen palvelualan TES:in mukainen
Työ alkaaMahdollisimman pian/sopimuksen mukaan
Työaikamuu osa-aikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy30.10.2019 klo 23:00
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://debora.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=109&jbid=8#form_start
Ilmoitus jätetty23.08.2019
Ilmoitusnumero10073424
Työnantajan viite109

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

26 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin