Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

IT-ulkoistuspalveluiden myyjä

Decens Oy Turku

Decens Oy on vuonna 2008 perustettu suomalainen, henkilökuntansa 100% omistama IT-ulkoistuspalveluiden toimittaja. Tampereen pääkonttorin lisäksi meillä on tällä hetkellä toimipisteet Espoossa, Jyväskylässä, Oulussa ja Vaasassa. Töitä teemme 85 ammattilaisen voimin joista 2/3 on asiantuntijatehtävissä. Vuonna 2019 liikevaihtomme oli 18,5 miljoonaa euroa.

Etsimme Turun talousalueelle IT-ulkoistuspalveluiden myyjää
joka haluaa työskennellä alan kovimmassa porukassa parhaiden osaajien ja palveluiden parissa.

Titteliksesi voidaan miettiä tahtosi mukaan Account Manager, avainasiakaspäällikkö, myyntijohtaja, Customer Success Manager, myyntipäällikkö, palvelumyyjä, piirimyyjä tai ihan vaan myyjä, mikä mielestäsi CV:ssä näyttää parhaalta.

Meille tärkeintä on, että sinä olet valmis pistämään itsesi likoon menestyvässä yrityksessä tehdäksesi yrityksestä entistä menestyvämmän.

Tiedät, että myyntityö vaatii sinulta itseltäsi päivittäin aktiivista roolia. Tapaat mieluimmin asiakkaita kuin istut toimistolla. Perustyö on kuitenkin sitä itseään - vanhojen asiakkaiden hoivaamista ja uusien asiakkaiden houkuttelua.

Kokemus on opettanut sinua kommunikoimaan sujuvasti alan ammattilaisten ja yrityspäättäjien kanssa. Asenne sinulla on kohdallaan ja se näkyy motivaationa. Haluat saavuttaa tavoitteesi, joten olet myös pitkäjänteinen, sitoutunut ja kehittymishaluinen.

Haluamme tarjota sinulle kilpailukykyisen palkan sekä erinomaiset työsuhde-edut. Työsuhteesi on täyspäiväinen ja vakituinen, työaikasi liukuva.

Kiinnostuitko?
Myynnin ammattilaisena tiedät, miten vakuutat meidät. Tee se mahdollisimman pian tai viimeistään 31.3.2020. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja paikat täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lähetä CV ja vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen sähköpostilla osoitteeseen rekry@decens.fi

Jäikö kysymyksiä?
Lisätietoja tehtävistä antaa aluejohtaja Ville Sandberg puhelin +358 40 773 1490.
WWW-osoitehttp://www.decens.fi
YhteystiedotVille Sandberg, Puh: +358 40 773 1490
Työpaikan osoite20100 TURKU
Palkkaussopimuksen mukaan
Työ alkaasopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Ilmoitus jätetty06.03.2020
Ilmoitusnumero10294240

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

86 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin