Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Ripsiteknikko

Design Beauty Oy Turku

Studio OLOssa on vapaana paikka ripsiteknikolle. Kysyntää on - tekijä puuttuu! Erityisesti tarve on volyymiripsien osaajalle, myös muut ripsipalvelut ehdottomasti plussaa.

Etsimme tiimiimme työhönsä kunnianhimoisesti suhtautuvaa, iloista asiakaspalvelijaa ja itsenäiseen työhön kykenevää joukkuepelaajaa.

Studio OLO on vuodesta 2005 toiminut kauneuskeskus loistavalla sijainnilla vilkkaan Linnankadun varrella. Tarjoamme viihtyisät, rauhalliset ja nykyaikaiset tilat, valmista asiakaskuntaa sekä mukavan, alalla pitkään olleista ammattilaisista koostuvan työyhteisön. Autamme sinua uusasiakashankinnassa; meillä aktiivinen markkinointi sisältyy aina vuokraan.

Voit työskennellä joko kiinteällä tai prosentuaalisella vuokralla, omalla y-tunnuksella tai laskutuspalvelun kautta sekä joko omilla, tai vuokraan sisältyvillä aineilla; räätälöidään yhdessä sinulle sopiva, reilu sopimus! Meillä saat työskennellä itsenäisesti ja päättää omat työaikasi.

Mikäli koet, että Studio OLO on sinun näköisesi paikka työskennellä ja kaipaat muutosta, ota rohkeasti yhteyttä, niin jutellaan lisää! Täytämme paikan heti sopivan hakijan löydyttyä.
WWW-osoitehttp://www.studioolo.fi
YhteystiedotJonna Ovaskainen
02 5369 778
jonna.ovaskainen@designbeauty.fi
www.studioolo.fi
Työpaikan osoiteLinnankatu 6, 20100 TURKU
PalkkausYrittäjätulo
Työkokemus1-5 vuotta
Työ alkaaSopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö, Sopimuksen mukaan
Työn kestoyli 12 kuukautta
Jätä hakemusjonna.ovaskainen@designbeauty.fi
Ilmoitus jätetty05.06.2020
Ilmoitusnumero10368124

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

38 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin