Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Geosuunnittelija

Destia Oy Tampere

Haluaisitko liittyä osaksi yhtä Suomen suurimmista suunnitteluorganisaatioista? Meillä Destiassa pääset tekemään huomisen infraa mielenkiintoisessa ja kehittyvässä yhtiössä. Destian 170 suunnittelijaa suunnittelevat niin omille projekteillemme kuin toimivat asiakkaidemme luotettavana suunnittelukumppanina. Töitä teemme rehdisti yhdessä uudistuen ja menestyen.

Mitä on tarjolla?

Haemme geosuunnitteluyksikköön suunnittelijaa. Suunnittelijana vastaat projektien laadukkaasta toteutuksesta monipuolisessa geotekniikan tehtäväkentässä. Tehtävän tarkempi laajuus sovitaan osaamisesi ja kokemuksesi perusteella. Koska Destia on siellä missä sinäkin, voit valita toimipisteesi muutamasta vaihtoehdosta (Oulu,Tampere tai Vantaa). Työsuhde on tietysti vakituinen ja työt alkavat sitten kun sinulle parhaiten sopii.

Sinusta

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa teknisen alan koulutusta (insinööri tai DI) sekä kokemusta suunnittelijan tehtävän tuloksellisesta hoitamisesta. FISE pohjarakennesuunnittelijan pätevyydet sekä pitkäaikainen työkokemus taitorakenteiden, kuten siltojen, geoteknisestä suunnittelusta katsotaan eduksi. Arvostamme erityisesti asennetta tarttua asioihin, huolehtia tehtävät suunnitelmallisesti ja luotettavasti alusta loppuun sekä positiivista otetta ja yhteistyötaitoja.

Haluaisitko tietää lisää tehtävästä ja työstä Destiassa?

Ole Pekkaan yhteyksissä: yksikön päällikkö Pekka Koivula, 040 742 0470 tai pekka.koivula@destia.fi. Voit tutustua Pekkaan jo etukäteen katsomalla tämän ilmoituksen lopussa olevan videon!

Ja sitten hakemaan!

Hae tehtävää klikkaamalla työpaikkailmoituksen lopussa Hae tähän työpaikkaan. Hakeminen on tehty helpoksi; CV, nimi ja sähköposti riittää - toki mielellämme kuulisimme myös hakemustekstin muodossa, miksi tämä työ olisi sinulle mieluinen seuraava askel urallasi. Teemme valintoja sitä mukaa kun sopivia henkilöitä löytyy, joten älä jää miettimään liian pitkäksi aikaa!
WWW-osoitehttp://www.destia.fi
YhteystiedotDestia HR
rekrytointi@destia.fi
Työpaikan osoiteOulu, Tampere, Vantaa, 33100 TAMPERE
PalkkausSopimuksen mukaan
Työkokemus1-5 vuotta
Työ alkaaSopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy15.03.2020 klo 23:59
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://ats.talentadore.com/apply/Geosuunnittelija-2020-02-11/m73k1m
Ilmoitus jätetty14.02.2020
Ilmoitusnumero10265932
Työnantajan viiteQeox

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

3 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin