Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Oikotie yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Insinöörioppilas, katu-, alue- ja vesihuoltosuunn

Destia Oy Vantaa

Haluatko liittyä joukkoomme suunnittelemaan huomisen infraa?

Haemme insinöörioppilasta Destian asiantuntijapalveluihin katu-, alue- ja vesihuoltosuunnitteluun Vantaalle kesäksi 2022.

Mitä tarjoamme

Destia kasvattaa itsestään strategian mukaisesti vahvempaa kaupunkikehittäjää muuttuvassa ja entistä vaativammassa toimintaympäristössä. Kasvumatkaamme tarvitsemme oppimiskykyisiä harjoittelijoita mukaan joukkoomme, ketkä pääsevät kasvamaan alan ammattilaisiksi.

Insinöörioppilaana pääset osallistumaan erilaisiin infrasuunnitteluhankkeisiin. Tehtävät koostuvat pääosin avustavista tie-, katu- ja aluesuunnittelutehtävistä osaamisesi ja kokemuksesi mukaan. Tehtävässä pääset tutustumaan infrasuunnitteluhankkeiden mielenkiintoiseen maailmaan sekä työskentelemään Destian kokeneiden asiantuntijoiden ohjauksessa. Destialla saat itsenäisen harjoittelupaikan ja pääset tutustumaan rakennusalaan infrasuunnittelun näkökulmasta. Destialla sinua odottaa myös mukava työyhteisö, jossa töitä tehdään rehdillä meiningillä.

Ensisijaisesti työaika on toukokuun alusta elokuun loppuun. Toimipisteesi sijaitsee Vantaalla.

Odotamme sinulta

Rakennamme Destian menestyksen yrityskulttuurin ja ihmisten varaan ja siksi odotamme, että olet halukas sitoutumaan yhteisiin arvoihimme: rehdisti, yhdessä, uudistuen ja menestyen.

Odotamme, että olet kolmannen tai neljännen vuoden yhdyskuntatekniikan opiskelija, jolla on kiinnostusta suunnittelualaa kohtaan. Kokemusta suunnittelujärjestelmistä ja suoritusta tie-, katu- tai vesihuoltosuunnittelun kursseista katsotaan eduksi. Tulet tekemään yhteistyötä monen henkilön kanssa, joten onnistunut kesä edellyttää myös yhteistyötaitoja ja oma-aloitteisuutta. Opinnäytetyön tekeminen Destialle voi olla myös mahdollista tulevaisuudessa.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä ja Destialla työskentelystä antaa mielellään ryhmäpäällikkö Antti Kosonen, 040 037 4128 (ma-ke klo 1416) tai antti.kosonen@destia.fi.

Hakeminen on helppoa

Hae tehtävää klikkaamalla työpaikkailmoituksen lopussa Hae tähän työpaikkaan. Hakeminen on tehty helpoksi; CV, nimi ja sähköposti riittää - toki mielellämme kuulisimme myös hakemustekstin muodossa, miksi tämä työ olisi sinulle mieluinen seuraava askel urallasi. Teemme valintoja sitä mukaa kun sopivia henkilöitä löytyy, joten älä jää miettimään liian pitkäksi aikaa!
WWW-osoitehttp://www.destia.fi
YhteystiedotDestia HR
rekrytointi@destia.fi
Työpaikan osoiteNeilikkatie 17, 01300 VANTAA
PalkkausOsaamisesi ja koulutuksesi mukaan
Työkokemusei lainkaan - 1v
Työ alkaaSopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kesto1 - 3 kk
Haku päättyy20.02.2022 klo 23:59
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://ats.talentadore.com/apply/insinoorioppilas-katu-alue-ja-vesihuoltosuunnittelu/ZjdqAm
Ilmoitus jätetty01.12.2021
Ilmoitusnumero11089064
Työnantajan viite1Vdv

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

50 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin