Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

IT-arkkitehti

Destia Oy Vantaa

Liity asiantuntevaan joukkoomme rakentamaan huomisen infraa!

Etsimme ICT & digitalisointitiimiimme IT-arkkitehtia.

Tarjoamme

Rohkeasti kehittyvässä organisaatiossa paikan Destian uuden ICT-tiimin arkkitehtina, jossa vastaat monipuolisesti arkkitehtuurin suunnittelusta, toteutuksesta soveltuvilta osin ja seurannasta. Liiketoimintamme on hyvin monipuolista ja siksi myös teknologinen kenttämme on laaja. Yhtiömme panostaa vahvasti innovointiin ja digitalisointiin ja olemmekin jo toteuttaneet useita ratkaisuja, joista osa on muodostunut yleisiksi ratkaisuiksi koko toimialalle. Kehitysputkessamme on lisäksi paljon aihioita ja ideoita, joiden arkkitehtuuriin pääset heti vaikuttamaan. Tukenasi toimii muu ICT-tiimimme ja kattava kumppaniverkostomme.

IT-arkkitehdin roolissa pääset monipuolisesti vaikuttamaan Destian kokonaisarkkitehtuurin kehittymiseen ja hallinnointiin sekä perinteisen ICT:n että uusien digitaalisten ratkaisuiden osalta. Tehtävässä korostuu käytännönläheisyys, sillä taidokas arkkitehtuurisuunnittelu tulee saada heti jatkuvaan käyttöön pöytälaatikossa pölyttymisen sijaan.

Toimipisteesi sijaitsee ensisijaisesti Vantaalla, mutta myös muut toimipisteet ovat neuvoteltavissa (Joensuu, Kuopio, Oulu, Tampere tai Turku).

Mitä odotamme?

Meille tärkeintä ovat ihmiset, ja panostammekin vahvasti yrityskulttuurin ja työympäristön kehittämiseen, jossa ihmiset viihtyvät, kehittyvät ja pelaavat joukkueena yhteisen päämäärän eteen. Siksi odotamme, että olet halukas sitoutumaan arvoihimme.

Edellytämme sinulta vahvaa otetta arkkitehtuurisuunnittelussa ja toteutuksen läpiviennissä noudattaen yhdessä sopimiamme arkkitehtuuriperiaatteita. Tehtävässä menestyäksesi edellytämme sinulta myös monipuolista aiempaa kokemusta ja osaamista useimmista seuraavista asioista:

Käytännönläheinen kokonaisarkkitehtuuri

Monipuolinen ratkaisuarkkitehtuuri

Uusien digiteknologioiden hyödyntäminen (mm. IoT, ML/AI, VR/AR, blockchain)

Data-arkkitehtuuri (hallinnointi, integrointi, varastointi, monipuolinen käyttö)

Integraatioarkkitehtuuri

Moderni ohjelmistokehitys

Microsoft Azure, erityisesti PaaS-palvelut

Infra-arkkitehtuuri, myös modernit ratkaisut kuten HPC

Tietoturvan hallinta

Tietoliikenneratkaisut

Kaiken osaavaa superihmistä ei olekaan, joten tärkeää on myös uteliaisuutesi ja oppimishalusi, sillä teknologinen kenttämme kehittyy jatkuvasti. Substanssiosaamisen lisäksi arvostamme erityisesti tiimihenkisyyttä, ratkaisuhakuisuutta, omistajuusotetta sekä kykyä keskustella sujuvasti IT-asioista myös alan ulkopuolisten kanssa.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä ja Destialla työskentelystä antaa Pasi Kulmala (Head of IT and Digitalization), pasi.kulmala@destia.fi.

Hakeminen

Klikkaa ilmoituksen alta "Hae tähän työpaikkaan". Hakeminen on tehty helpoksi; emme tarvitse sinulta kuin nimen, sähköpostin, CV:n sekä muutaman sanan siitä, miksi tämä työ olisi sopiva askel urallasi. Hakuaika päättyy 9.8.2020 ja lomien vuoksi prosessoimme hakemuksia vasta hakuajan jälkeen.
WWW-osoitehttp://www.destia.fi
YhteystiedotDestia HR
rekrytointi@destia.fi
Työpaikan osoiteNeilikkatie 17, 01300 VANTAA
PalkkausSopimuksen mukaan
Työkokemus1-5 vuotta
Työ alkaaSopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy09.08.2020 klo 23:59
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://ats.talentadore.com/apply/IT-arkkitehti/m5PXYD
Ilmoitus jätetty09.07.2020
Ilmoitusnumero10396190
Työnantajan viiteR7bL

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

37 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin