Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Projektipäällikkö, tie-, katu- ja aluesuunnittelu

Destia Oy Vantaa

Haluaisitko liittyä osaksi yhtä Suomen suurimmista suunnitteluorganisaatioista? Meillä Destiassa pääset tekemään huomisen infraa mielenkiintoisessa ja kehittyvässä yhtiössä. Destian 170 suunnittelijaa suunnittelevat niin omille projekteillemme kuin toimivat asiakkaidemme luotettavana suunnittelukumppanina. Töitä teemme rehdisti yhdessä uudistuen ja menestyen.

Mitä olisi tarjolla?

Haemme projektipäälliköitä tie-, katu- ja aluesuunnitteluun.

Projektipäällikkönä vastaat projektien laadukkaasta johtamisesta ja toteutuksesta monipuolisessa infrasuunnittelun tehtäväkentässä. Tehtävän tarkempi laajuus sovitaan osaamisesi ja kokemuksesi perusteella. Destia on läsnä siellä missä asiakkaamme, voit valita toimipisteesi useista vaihtoehdoista (Tampere, Vantaa, Kouvola tai Jyväskylä)). Tehtävä on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan kun sinulle parhaiten sopii.

Odotamme sinulta

tehtävään soveltuvaa teknisen alan koulutusta (insinööri tai DI) sekä useamman vuoden kokemusta tie-, katu- ja aluesuunnittelusta. Arvostamme asennetta tarttua asioihin. Sinulle on luontaista huolehtia työt suunnitelmallisesti ja luotettavasti alusta loppuun sekä positiivinen työote ja yhteistyötaidot.

Ota rohkeasti yhteyttä rekrytoiviin esimiehiimme

Sami (Tampere, Vantaa ja Kouvola) ja Pekka (Jyväskylä) kertovat mielellään lisää työtehtävistä ja Destialla työskentelystä.

Yksikön päällikkö Sami Snellman, +358400715881 ja sami.snellman@destia.fi

Yksikön päällikkö Pekka Karhinen, +358405576170 ja pekka.karhinen@destia.fi

Hakeminen on helppoa

Hae tehtävää klikkaamalla työpaikkailmoituksen lopussa Hae tähän työpaikkaan. Hakeminen on tehty helpoksi; CV, nimi ja sähköposti riittää - toki mielellämme kuulisimme myös hakemustekstin muodossa, miksi suunnittelijan työ olisi sinulle mieluinen seuraava askel urallasi. Teemme valintoja sitä mukaa kun sopivia henkilöitä löytyy, joten älä jää miettimään liian pitkäksi aikaa!
WWW-osoitehttp://www.destia.fi
YhteystiedotDestia HR
rekrytointi@destia.fi
Työpaikan osoiteTampere, Vantaa, Kouvola, Jyväskylä, 01300 VANTAA
PalkkausSopimuksen mukaan
Työkokemus1-5 vuotta
Työ alkaaSopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy15.03.2020 klo 23:59
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://ats.talentadore.com/apply/Projektip%C3%A4%C3%A4llikk%C3%B6%2C-tie-%2C-katu--ja-aluesuunnittelu-2020-02-11/D4w10Z
Ilmoitus jätetty14.02.2020
Ilmoitusnumero10265930
Työnantajan viite4mo2

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

11 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin