Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Ryhmäpäällikkö, tie-, katu ja aluesuunnittelu

Destia Oy Tampere

Haluaisitko liittyä osaksi yhtä Suomen suurimmista suunnitteluorganisaatioista? Meillä Destiassa pääset tekemään huomisen infraa mielenkiintoisessa ja kehittyvässä yhtiössä. Destian 170 suunnittelijaa suunnittelevat niin omille projekteillemme kuin toimivat asiakkaidemme luotettavana suunnittelukumppanina. Töitä teemme rehdisti yhdessä uudistuen ja menestyen.

Vastuullisia esimiestehtäviä väyläsuunnittelussa

Haemme Tampereen väyläsuunnitteluryhmään ryhmäpäällikköä.

Ryhmäpäällikön tehtävässä vastaat projektien laadukkaasta toteutuksesta, asiakas- ja tarjoustoiminnasta ja lähiesimiestyöstä tie-, katu- ja aluesuunnittelun tehtäväkentässä. Saat johdettavaksesi osaavan työyhteisön Tampereelta unohtamatta yhteistyötä muiden paikkakuntien suunnitteluryhmien kanssa. Työsi on vakituinen ja alkaa silloin kun sinulle parhaiten sopii.

Arvostamme vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja

Odotamme Sinulta tehtävään soveltuvaa teknisen alan koulutusta (insinööri tai DI) ja osaamista tie-, katu- ja aluesuunnittelusta sekä aiempaa kokemusta esimiestyöstä. Myös vähintään kahden vuoden projektipäällikön kokemuksen omaavat esimiestyöstä kiinnostuneet hakijat otamme huomioon. Arvostamme asennetta tarttua asioihin sekä halukkuutta toimia lähiesimiehenä n.6-10 hengen asiantuntijaryhmälle. Sinulle on luontaista huolehtia tehtävät suunnitelmallisesti ja luotettavasti alusta loppuun ja sinulta löytyy positiivista otetta ja vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja.

Ota rohkeasti yhteyttä rekrytoiviin esimieheemme

Sami kertoo mielellään lisää työtehtävistä ja Destialla työskentelystä.

Yksikön päällikkö Sami Snellman, +358400715881 ja sami.snellman@destia.fi

Hakeminen on helppoa

Hakeminen on tehty helpoksi; CV, nimi ja sähköposti riittää - toki mielellämme kuulisimme myös hakemustekstin muodossa, miksi suunnittelijan työ olisi sinulle mieluinen seuraava askel urallasi. Teemme valintoja sitä mukaa kun sopivia henkilöitä löytyy, joten älä jää miettimään liian pitkäksi aikaa!
WWW-osoitehttp://www.destia.fi
YhteystiedotDestia HR
rekrytointi@destia.fi
Työpaikan osoiteTampere, 33100 TAMPERE
PalkkausSopimuksen mukaan
Työkokemusyli 5 vuotta
Työ alkaaSopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy15.03.2020 klo 23:59
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://ats.talentadore.com/apply/Ryhm%C3%A4p%C3%A4%C3%A4llikk%C3%B6%2C-tie-%2C-katu-ja-aluesuunnittelu-2020-02-11/Do0VJm
Ilmoitus jätetty14.02.2020
Ilmoitusnumero10265931
Työnantajan viite6mpV

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

3 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin