Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Suunnittelija, siltasuunnittelu

Destia Oy Tampere

Haluaisitko liittyä osaksi yhtä Suomen suurimmista suunnitteluorganisaatioista? Meillä Destiassa pääset tekemään huomisen infraa mielenkiintoisessa ja kehittyvässä yhtiössä. Destian 170 suunnittelijaa suunnittelevat niin omille projekteillemme kuin toimivat asiakkaidemme luotettavana suunnittelukumppanina. Töitä teemme rehdisti yhdessä uudistuen ja menestyen.

Monipuolisia rakennesuunnittelun tehtäviä

Haemme siltasuunnitteluyksikköön suunnittelijaa. Suunnittelijana vastaat projektien laadukkaasta toteutuksesta monipuolisessa rakennesuunnittelun tehtäväkentässä. Tehtävän tarkempi laajuus sovitaan osaamisesi ja kokemuksesi perusteella. Koska Destia on siellä missä sinäkin, voit valita toimipisteesi muutamasta vaihtoehdosta (Kuopio, Tampere tai Vantaa). Työsuhde on vakituinen ja työt alkavat sitten kun sinulle parhaiten sopii.

Arvostamme asennetta tarttua asioihin

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa teknisen alan koulutusta (insinööri tai DI) sekä kokemusta suunnittelijan tehtävän tuloksellisesta hoitamisesta. Rakenteiden suunnittelun FISE-pätevyydet sekä pitkäaikainen työkokemus taitorakenteiden, kuten siltojen suunnittelusta katsotaan eduksi. Arvostamme erityisesti asennetta tarttua asioihin, huolehtia tehtävät suunnitelmallisesti ja luotettavasti alusta loppuun sekä positiivista otetta ja yhteistyötaitoja.

Pekka kertoo lisää

Pekka kertoo mielellään lisää tehtävästä ja Destialla työskentelystä (Asiantuntijapalveluiden johtaja Pekka Koivula, puh. 040 742 0470 pekka.koivula@destia.fi.)

Voit tutustua Pekkaan jo etukäteen katsomalla tämän ilmoituksen lopussa olevan videon!

Hakeminen on helppoa

Hae tehtävää klikkaamalla työpaikkailmoituksen lopussa Hae tähän työpaikkaan. Hakeminen on tehty helpoksi; CV, nimi ja sähköposti riittää - toki mielellämme kuulisimme myös hakemustekstin muodossa, miksi tämä työ olisi sinulle mieluinen seuraava askel urallasi.
WWW-osoitehttp://www.destia.fi
YhteystiedotDestia HR
rekrytointi@destia.fi
Työpaikan osoiteKuopio, Tampere, Vantaa, 33100 TAMPERE
PalkkausSopimuksen mukaan
Työkokemus1-5 vuotta
Työ alkaaSopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy15.03.2020 klo 23:59
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://ats.talentadore.com/apply/Suunnittelija%2C-siltasuunnittelu-2020-02-11/meg7RZ
Ilmoitus jätetty14.02.2020
Ilmoitusnumero10265933
Työnantajan viite3mNr

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

9 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin